ZaFrędzlona Pompimlandia cz.5 - rodzina nam się powiększa...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2009 14:27

Nigdy nie miałam problemów z rozróżnianiem- dziewczynka ma otworek w poziomie skóry a chłopczyk na maleńkim wybrzuszeniu :D pOza tym mam okulary +2.5 :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lip 26, 2009 14:29

No, to gratulacje - oczywiście umiejętności rozróżnienia, a nie okularów :lol: Ja tam nie rozróżniam. Jak mi nie powiedzą to musiała bym czekać aż urośnie, albo do weta iść... :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie lip 26, 2009 17:55

jaki słodziak :D ale ja cię majencja podziwiam, że masz siłe do karmienia takich pierdziochów. ja myslalam, że się wykończę jak moje odkarmiałam :roll: nigdy więcej takich srajdów małych :D
a co do wetów to im się zdarza pomylić :twisted: i na ten przykład rysiek przez pierwsze 7 tygodni był tigrą, a kluska klopsem :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Nie lip 26, 2009 18:27

Wróciłam z pracy. W wannie znalazłam ręcznik zwleczony z haczyla i dokładnie obsiusiany :evil: Jak długo to jeszcze może potrwać? :cry: Tak sie nie da normalnie funkcjonować. eby było weselej, Zuzia była dzisiaj u tatusia, własnie wróciła i rzyga dalej niż widzi. Znowu ją czymś nakarmił :evil:

Tak mnie szczoch przepraszał
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 26, 2009 19:12

nie umiesz się na niego gniewać co? :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lip 26, 2009 21:06

agul-la pisze:zgrzebła takiego nie widziałam ejszcze, na ogół miały metalowe ząbki. to w sklepie zoologicznym dostać można? 8O dziekuję za zdjęcia, choć koty zapowiedziały, że nie dadzą się niczym dotknąc :twisted:

A takie zgrzebło samoobsługowe widziałyście?
Obrazek
Pomponmamo, lejek wyzdrowieje, zobaczysz...ludziom po wirusówce też trafia się zapalenie pęcherza... wtedy chce się co chwilę...bez pełnego efektu...Pomoże antybiotyk i forumowe kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pimpuś, kochany, bierz się w garść!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lip 26, 2009 21:18

to tylko moje koty nienormalne są i nie życzą sobie czesania? 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Pon lip 27, 2009 10:42

Moje koty czesanie uwielbiają :D Poza Pimpkiem, który uważa to za świetną zabawę i usiłuje mi zabrać szczotkę. Tak Agul-la nie umiem się na tą cholerę gniewać. Sprzyciaż bardzo dokładnie wie, jak mnie podejść :?

Koty moje pokochały swój nowy drapak 8) Sypiaja już tylko na nim, ale jeszcze nie widziałam, żeby do używały faktycznie jako drapaka. A chciałam stary drapak zanieść do schronu, bo nie mam na niego miejsca :? Może jeszcze zaczną drapać też nowy? A jak nie, to kupie taki przykręcany do ściany, bo drapak fala naprawde juz mi zagraca kuchnie.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lip 27, 2009 14:21

aapsik!Chciałam powiedzieć dzień dobry!Przy sąsiednim bloku koszą trawę,wykończą mnie,aapsik!Kota na balkonie doope opala.Aby do niedzieli,a wtedy fruuu i nas nie ma .Urlopik zaczynamy huuura!aapsik,noż kurczę,no :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon lip 27, 2009 14:25

Aaaa to miłego urlopu życzymy!ObrazekI nie kichaj na kicię :evil:
A gdzie jedziecie?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lip 27, 2009 14:44

aapsik!Jedziemy do rodziców,coś mnie mama ostatnio zachorzała i trzeba jej mieszkanie odgruzowac,tato jest bardzo dzielny i jej pomaga ,ale wiadomo,okien nie umyje ,podłog nie wytrze aapsik,kurde ,no aapsik!

Za każdym aapsik ,kota odpowiada krótki miau,na zdrowie mi mówi,aapsik 8O .Jak se strzele podwójną dawkę kropel do nosa to....nos mi urwie i nie będę miała kataru,aapsik!!!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon lip 27, 2009 15:10

kotka doroty pisze:aapsik!Jedziemy do rodziców,coś mnie mama ostatnio zachorzała i trzeba jej mieszkanie odgruzowac,tato jest bardzo dzielny i jej pomaga ,ale wiadomo,okien nie umyje ,podłog nie wytrze aapsik,kurde ,no aapsik!

Za każdym aapsik ,kota odpowiada krótki miau,na zdrowie mi mówi,aapsik 8O .Jak se strzele podwójną dawkę kropel do nosa to....nos mi urwie i nie będę miała kataru,aapsik!!!

Strzel sobie krople do nosa i coś mocniejszcgo - znieczulisz się :lol:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lip 27, 2009 15:15

pomponmama pisze:
kotka doroty pisze:aapsik!Jedziemy do rodziców,coś mnie mama ostatnio zachorzała i trzeba jej mieszkanie odgruzowac,tato jest bardzo dzielny i jej pomaga ,ale wiadomo,okien nie umyje ,podłog nie wytrze aapsik,kurde ,no aapsik!

Strzel sobie krople do nosa i coś mocniejszcgo - znieczulisz się :lol:

krople sobie strzeliłam,poprostu muszę swoje odkichać aapsik o!A mocniejsze znieczulenie odpada,idę do pracy na nockę,aapsik ,uuf myślałam że,mi facjatę urwie aapsik 8O
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon lip 27, 2009 18:19

Pimpek chyba czuje sie lepiej, bo choć sika co kilka minut po kropelce, to załatwia się do kuwety, wiec chyba go już nic nie boli. Oby tak zostało...
Wyszłyśmy z Zuzią na dwie godziny i przez ten czas udało im sie z Pomponem zdemolować kuchnię :? Ale była zabawa. A potem obaj siedzieli, oglądali sufit i gwizdali jak im reprymendę wstawiłam, że niby to nie oni.... :aniolek: Bandyci! :love:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lip 27, 2009 18:34

pimpek to prawdziwy facet, skoro nie umiesz się na niego złościć :twisted:
kotko dorotko współczuje odgruzowywania, my właśnie malujemy i strach się bać jaki bajzel jest :roll:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]