Maszka-pojechała do DS!!!-Karolinko-zapraszamy!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 26, 2009 22:25

Tez jestem ciekawa, jak minęła podróż, czy już dojechali. Kasia nic nie pisała.

Czekamy na wieści! :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lip 26, 2009 22:56

Kasia,ani nasza Bohaterka - Karola nic nie pisała jeszcze,alle się nicierpliwię
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie lip 26, 2009 22:57

halo jak my mamy pojsc spokojnie spac bez zadnych wiesci, czekamy

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie lip 26, 2009 23:51

Słonka moje kochane-dopiero wróciłam z imprezy,troche mi ciężko pisać-w końcu to impreza imieninowa ,a nie capstrzyk-Karolinka dzwoniła-Maszka do Ostródy płakała w transporterku,ale potem zasnęła i spała az do Warszawy!
Potem był jeszcze mms-ale nie mama kabelka do telefonu-w kazdym bądx razie Maszka zasnęła na biurku,uprzednie zwiedziwszy mieszkania,pojadła trocchę i padła od nadmiaru wrażeń!
I jeszcze sms:Maszka jest cudowna,bardzo żywiołowa,nie odstepuje nas ani na krok!
Po prostu miód na moje smutne serducho!
Karolinka zaloguje się jutro-dzisiaj pewnie zbyt wiele wrażeń-wiem co Oni czują-i Karolinka i Czarek mają teraz nowego domownika-maleńkie bure szczęscie-i oby to szczęście było na baaardzo długo!!!
I takie moje prywatne "widzimisię"-im więcej takich ludzi-tym mniej kocich nieszczęść!
Karolinko i Czarku-serdecznie zapraszamy -czujcie sie jak u siebie-jestesmy tu by pomagać,by cieszyć sie z Wami ,służyć pomoca i wspierać-zawsze możecie na nas liczyć-tu nie ma spraw błachych-kazde pytanie zostanie potraktowane jak priorytet-nie wstydźcie sie pytać-pomożemy,poradzimy,odpowiemy-pamiętajcie-to forum to fenomen!
Amen-skończyła mi się inwencja ,ale o tej porze i po imprezie mam chyba prawo miec niemoc intelektualną?
Ech -i tak mi smutno! :(
Mówiłam ,że sie nie nadaję na DT?-mówiłam!
A po alkoholu ,na dodatek wpadam w niepotrzebne gadulstwo-nie mówiłam-no to teraz wiecie 8)
Na szczęście zdarza mi się to niezwykle rzadko-alkoholizowanie-nie gadulstwo-bo to chyba uwarunkowane genetycznie-niestety!

Sylwunia-skarbie-dzięki za telefon-tak miło było Cie słyszeć!!!
Czy już pisałam,że kocham was?-nie pisałam!
No to teraz piszę-kocham Was dziewczyny-za to co dla mnie zrobiłyście i dla Maszki-bez Was nie dałabym rady!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lip 26, 2009 23:57

No i tak czy owak -setka stukneła!!!!
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lip 27, 2009 0:02

Obrazek
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 27, 2009 0:13

Oleńko-a co Ty robisz o tej porze???-no ja to po wódce-mam swiete i zbójeckie prawo nie spac-bo w głowie mi się telepie,ale Ty 8O 8O 8O -a sio spać!
Ale tak naprawde dziękuję ,że jeszcze jestes-mam sie z kim podzielić i radością i smuteczkiem -ciężko mi!i tylko żartami pokrywam smutek-nie myślałam,że tak sie przywiążę do tego cudnego szkrabka-los postawił Maszke na mojej drodze,teraz jej dom to dom Karolinki i Czarka,oby tym razem szczęście ich nie opuszczało-Maszko-niech Twoje maleńkie serduszko da szczęście Twoim Dużym!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lip 27, 2009 0:47

Ogromnie się cieszę z wiadomości.
Maszeńko a tobie w nowym domku życzę spokojnej nocy. Oczywiście czekamy na Karolinę .... już teraz bardzo jej dziekuję za domek dla Maszki.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lip 27, 2009 1:15

Obrazek Obrazek no to moge isc sokojnie spac Obrazek

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Pon lip 27, 2009 6:01

:lol:

super, że podróż dobrze, że malutka dobrze :D .Człowiek normalnie do pracy iść może ;)

Kasiu nadal uważam, że jesteś cudownym DT (ale to pewnie dlatego, że jesteś cudowną kropeczką :oops: )
"Chciałem zreperować świat, a oto widzę, że sam jestem jednym z tych cholernych drani I świń..."
Obrazek

Nah

Od: Czw wrz 07, 2006 20:48

Post » Pon lip 27, 2009 6:16

Haneczko-dziękuję :oops:
Wstałam rano,a tu nikt nie śpi na mnie,nikt nie ziewa rozkosznie,nikt nie wspina mi się po nogach :( :( :(
Smutno bez Maszki!
Ciekawe jak jej mineła pierwsza noc,czy płakała?
Karolinka dzisiaj zaloguje się,to pewnie wszystko napisze,ale ja to przeczytam dopiero po powrocie z pracy-jak ja wytrzymam tyle godzin???
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lip 27, 2009 7:31

kropkaXL pisze:Oleńko-a co Ty robisz o tej porze???...

Oczywiście śpię. To się nazywa podzielność uwagi. :ryk:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lip 27, 2009 7:33

Cieszę się, że wszystko dobrze
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lip 27, 2009 7:48

Kasiu Droga, przybywam tak pozno..., ale trafiam na wspanialy Happy End :dance: :dance2: Tak sie ciesze, ze znalazlas Maszence wspanialy dom, a przede wszystkim, ze los postawil na drodze tej kotuni wlasnie Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uratowalas kolejna istotke :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Sciskam Ciebie i Twoje Ukochania z calych sil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 27, 2009 10:32

Kasiu,a jak mi się gęba ucieszyła jak Cię USŁYSZAŁAM.Aż powera do pracy dostałam.Bo jak przyszłam do pracy to byłam taka błeeeee.
Czekam niecierpliwie na Domek Maszeńki.
Seteczka stuknęła ,ale z jakim zakończeniem.I tak podzielam się do zdania dziewczynek,że Maszka nie mogła na lepszy DT trafić jak na Ciebie.Po prostu Bóg Cię jej zesłał i tyle

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]