No łapki to mają mocne oba!
Moderator: Estraven
Muac jesteś świetna
Ale najglupsza mine mial Bazyli jak w koncu zlapal mysz do pyska i chcial z nia pojsc ale nie przewidzial ze do myszy jest podczepiona kula, jak ja pociagnal to sie na tyle wystraszyl ze puscil mysz i usiadl z oczami jak kola mlynskie, uszami na daszek czapki bejsbolowkii zeby to przemyslec
widac bylo ze za chwile mu sie mozg zagotuje i para uszami pojdzie
Zemsta jest slodka
muac pisze:No bo wczoraj tak wygladaly odely sie i patrzyly na mnie jakbym im z misek wyjadala no gdyby wzrok zabijal to bym robila za denata, a ja przeciez zupelnie niewinna i taka sie staram![]()
zabawka jest na jedna cienka baterie wkladana do srodka kuli i jest absolutnie bezobslugowa wlaczasz i cieszysz sie bo masz spokoj od kotow ktore w dodatku nie maja do ciebie pretensji ze sie nudzaO tyle jest fajnie ze wreszcie Bazyli jest czyms zainteresowany
i to bardzo. Kula zmienia kierunki toczenia wiec jest ubaw bo czasami goni kota ktory ma wtedy bardzo glupia mineAle najglupsza mine mial Bazyli jak w koncu zlapal mysz do pyska i chcial z nia pojsc ale nie przewidzial ze do myszy jest podczepiona kula, jak ja pociagnal to sie na tyle wystraszyl ze puscil mysz i usiadl z oczami jak kola mlynskie, uszami na daszek czapki bejsbolowkii zeby to przemyslec
widac bylo ze za chwile mu sie mozg zagotuje i para uszami pojdzie
Zemsta jest slodka
![]()
opakowanie wyglada tak
A tu dobrze widac jak kulka sobie swietnie radzi w roznych zakamarkach
http://www.youtube.com/watch?v=vs-KtNM3e0I
zapietanaguzik pisze:kocham Was
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Baidu [Spider], Meteorolog1 i 35 gości