Bazyli & Mila watek absolutnie optymistyczny 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie lip 26, 2009 14:46

No własnie Małgosiu, ta cisza na ten temat, to tylko pozory, wszyscy pamiętają :twisted:

No łapki to mają mocne oba! :D
Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051
Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!

milenap

Od: Czw mar 06, 2008 12:35

Post » Nie lip 26, 2009 15:55

no łapki niczego sobie :lol:
a kontrola techniczna roweru - w końcu ktoś musi to zrobić
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Nie lip 26, 2009 21:28

Co robi duza jak przez pol dnia musi takie nadete puzony ogladac

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Wsiada na rower zeby sie odstresowac a jak wraca to co ma w kieszeni?

Nowa zabawke !!!!

Malgoska glupia ty oj glupia ty

http://www.youtube.com/watch?v=ThNnzCkf-Pc

muac

Od: Pt gru 12, 2008 19:53

Post » Nie lip 26, 2009 21:34

to tak jak ja :lol: :lol: :lol:

takiej zabawce trudno sie oprzeć :lol:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie lip 26, 2009 22:13

trudno sie oprzec nie tylko kotom choc troche na poczatku byly ostrozne ale i duzej bo to zabawka dla leniwej duzej :D wkladamy bateryjke do kuli i kula ciaga mysze po mieszkaniu a tak jest sprytnie zrobiona ze jak wtoczy sie w jakis rog to zaczyna toczyc sie w kierunku przeciwnym.

muac

Post » Nie lip 26, 2009 22:23

Świetna zabawka :lol:

Małgosia, bo tak to już jest, że się wpada po uszy z tymi futrzastymi gadami i człowiek przepada na amen :twisted: :lol:

milenap

Post » Pon lip 27, 2009 0:23

Zabawka rewelacyjna -miny kotów -bezcenne!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lip 27, 2009 1:49

Jakie grubasy :lol: fajna zabawka, tylko moje leniwce nawet by na nią nie spojrzały :oops: no, chyba że Pirat :wink:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pon lip 27, 2009 3:14

Nadęte puzony :ryk: :ryk: :ryk: Muac jesteś świetna ;)

Obejrzałam filmik B&M5 i mam pytanko to były interaktywne zabawki czy ona działają na zasadach fizyki ( jak dla mnie to nie pojęty przedmiot ;))? Bo by były moim zbawieniem w przypadku Dostojnego Wielebnego, który owszem zachowuje się jak bolid formuły 1 jak tylko coś pomyka po podłodze. Nie ważne, że nie wyćwiczył sobie hamulców ale według niego ściany powinny być oklejone materacami :lol:
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Pon lip 27, 2009 13:01

No bo wczoraj tak wygladaly odely sie i patrzyly na mnie jakbym im z misek wyjadala no gdyby wzrok zabijal to bym robila za denata, a ja przeciez zupelnie niewinna i taka sie staram :cry:

zabawka jest na jedna cienka baterie wkladana do srodka kuli i jest absolutnie bezobslugowa wlaczasz i cieszysz sie bo masz spokoj od kotow ktore w dodatku nie maja do ciebie pretensji ze sie nudza :twisted: O tyle jest fajnie ze wreszcie Bazyli jest czyms zainteresowany

Obrazek

i to bardzo. Kula zmienia kierunki toczenia wiec jest ubaw bo czasami goni kota ktory ma wtedy bardzo glupia mine :ryk: Ale najglupsza mine mial Bazyli jak w koncu zlapal mysz do pyska i chcial z nia pojsc ale nie przewidzial ze do myszy jest podczepiona kula, jak ja pociagnal to sie na tyle wystraszyl ze puscil mysz i usiadl z oczami jak kola mlynskie, uszami na daszek czapki bejsbolowkii zeby to przemyslec :ryk: widac bylo ze za chwile mu sie mozg zagotuje i para uszami pojdzie :ryk: Zemsta jest slodka :twisted:

opakowanie wyglada tak

Obrazek

A tu dobrze widac jak kulka sobie swietnie radzi w roznych zakamarkach

http://www.youtube.com/watch?v=vs-KtNM3e0I

muac

Post » Pon lip 27, 2009 13:12

kocham Was :oops:
Obrazek

zapietanaguzik

Od: Śro cze 24, 2009 17:58

Post » Pon lip 27, 2009 17:15

muac pisze:No bo wczoraj tak wygladaly odely sie i patrzyly na mnie jakbym im z misek wyjadala no gdyby wzrok zabijal to bym robila za denata, a ja przeciez zupelnie niewinna i taka sie staram :cry:

zabawka jest na jedna cienka baterie wkladana do srodka kuli i jest absolutnie bezobslugowa wlaczasz i cieszysz sie bo masz spokoj od kotow ktore w dodatku nie maja do ciebie pretensji ze sie nudza :twisted: O tyle jest fajnie ze wreszcie Bazyli jest czyms zainteresowany

Obrazek

i to bardzo. Kula zmienia kierunki toczenia wiec jest ubaw bo czasami goni kota ktory ma wtedy bardzo glupia mine :ryk: Ale najglupsza mine mial Bazyli jak w koncu zlapal mysz do pyska i chcial z nia pojsc ale nie przewidzial ze do myszy jest podczepiona kula, jak ja pociagnal to sie na tyle wystraszyl ze puscil mysz i usiadl z oczami jak kola mlynskie, uszami na daszek czapki bejsbolowkii zeby to przemyslec :ryk: widac bylo ze za chwile mu sie mozg zagotuje i para uszami pojdzie :ryk: Zemsta jest slodka :twisted:

opakowanie wyglada tak

Obrazek

A tu dobrze widac jak kulka sobie swietnie radzi w roznych zakamarkach

http://www.youtube.com/watch?v=vs-KtNM3e0I

Muac podsunęłaś mi z tą zabawką pomysł, niech no tylko dostanę wypłatę. To będzie moje wybawienie. Wielebny dostał w końcu drugie imię "Precz mi stąd złodzieju!". Nic nie może się poruszać i za często ginie mi gumka, ołówek, długopis a nawet gębka do podkładu. I zostaje przekazany do "poprawczaka" czyli zajmuje się nim Bandytka ;)

Muac i zapraszam do siebie na mini fotoreportaż ;)

I znalazłam na polskim rynku taką http://animalia.pl/produkt,12071,47,Trixie_Turbinio_pi%C5%82ka_z_motorkiem_i_myszk%C4%85.html
Obrazek & Obrazek Zapraszają!

Bandytka

Od: Nie sty 11, 2009 14:29

Post » Pon lip 27, 2009 19:00

zapietanaguzik pisze:kocham Was :oops:

ja też :lol:
mina Bazylka, boska
jak ja potrzebuje czegoś takiego żeby się w czerni nie rozpłynąć
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon lip 27, 2009 20:24

Nowy odcinek "Monty Phytona", czyli jak zdezorientować kota...! :twisted:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lip 27, 2009 20:44

To musiało Bazylka zszokować, jak zobaczył, ze z myszka ciągnie też stwora, czyli kule :lol: zamach normalnie na Bazylka :twisted:

Małgosia, a zabawka jest głośna? wydaje jakiś dźwięk w ogóle?

milenap

[poprzednia][następna]