DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2009 15:47

Spoko, podobnie i u mnie tłumy. :roll:
Szczerze mówiąc, niezłą byś zrobiła temu chłopakowi niespodziankę, jakbyś się jednak odważyła rozebrać. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Czw lip 23, 2009 15:53

Obchodzą tylko piekielne powiadomienia :roll:

Naprawiacz by się rzucił na taką laskę, pewnie w stingach do tego :lol:

Dobrze że dzisiaj na kolację idziesz to może ktoś Cię w końcu nakarmi :twisted:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw lip 23, 2009 17:21

alus1 pisze:Obchodzą tylko piekielne powiadomienia :roll:

Naprawiacz by się rzucił na taką laskę, 1. pewnie w stingach do tego :lol:

2. Dobrze że dzisiaj na kolację idziesz to może ktoś Cię w końcu nakarmi :twisted:

1. Ależ oczywiście 8)
2. Ale ja jestem już teraz przeżarta. Po powrocie do domu rzuciłam się na dyktę z dżemem brzoskwiniowym i serkiem topionym, pochłonęłam z sześć kromek albo i więcej :oops:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lip 23, 2009 20:14

Wielbłądzio pisze:1. Ależ oczywiście 8)
2. Ale ja jestem już teraz przeżarta. Po powrocie do domu rzuciłam się na dyktę z dżemem brzoskwiniowym i serkiem topionym, pochłonęłam z sześć kromek albo i więcej :oops:

straszliwie pożywne oj straszliwie :roll:

alus1

Post » Pt lip 24, 2009 8:11

Czy nie chciałby ktoś przypadkiem wyjątkowo upierdliwej, czteroletniej czarnej wychudzonej i wyleniałej kotki :roll: ? Nie jest specjalnie droga w codziennym utrzymaniu, ponieważ nie je prawie nic :roll: , piekielnie drogie bywa 'tylko' jej leczenie :twisted: , jest spokojna i grzeczna...
Tylko ogonić się od niej nie można we własnym łóżku: ładuje się kuprem na gazety i książki, wtyka dziób w moje usta, tuli się do mojego spoconego cielska nawet w najgorszy upał...
Kiedyś nazywałam ją m.in. Upierdliwcem Sezonu, ale to mało powiedziane: to jest najnamolniejszy ze wszystkich znanych mi upierdliwców, po prostu Upierdliwiec Wszechczasów :twisted:

Tylko nie jestem pewna, czy mogę ją oddać: najprawdopodobniej umarłaby z tęsknoty :roll: :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lip 24, 2009 8:51

Jak tam kolacja wczorajsza?

Czarnej potwory nie wezme - moje Zuu mi wystarczy - zachowuje sie podobnie z tym ze zre wszytko - placki ziemniaczane i pomidory tez :twisted:
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pt lip 24, 2009 11:17

Ano pogadałam sobie trochę i jeszcze mi za to zapłacili 8)
A jeść nie jadłam prawie nic...

Mój Lisiunio (czyli Lich) wpada w ekstazę już na widok i zapach dojrzałych moreli, wcina aż mu się uszy trzęsą :roll: Melona cantaloupe podobnie :roll: , rzodkiewki tylko kradnie i nosi w pysku, ewentualnie gryzie w drobiazgi i porzuca gdzieś w kącie :twisted:

Wielbłądzio

Post » Pt lip 24, 2009 15:15

Dobijamy do setki :D

Czy odczuwacie potrzebę Part Three ;)???

Nie wiem tylko, czy upload już działa... A ja, jako totalny tłumok informatyczny, w żaden inny sposób nie umiem wstawiać zdjęć :oops: , pomijając już fakt, że nowe posiadam tylko Obisi. Przepraszam Was bardzo, wiem, że nie było nowych fotek już całe wieki - ale naprawdę na nic nie mam ostatnio czasu :roll: :(

Wielbłądzio

Post » Pt lip 24, 2009 17:49

Oczywiście że odczuwamy potrzebę kontynuacji :D
tutaj to i wężykach się pogada :wink:

alus1

Post » Sob lip 25, 2009 7:19

Nie chcę wyliniałych kotów. :twisted:
Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob lip 25, 2009 8:28

Wielbłądzio pisze:Dobijamy do setki :D

Czy odczuwacie potrzebę Part Three ;)???(...)

Koniecznie zakładaj. Wiesz, jak szczególnie cisi podczytywacze się ucieszą 8) ?!

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lip 26, 2009 1:40

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Dobijamy do setki :D

Czy odczuwacie potrzebę Part Three ;)???(...)

Koniecznie zakładaj. Wiesz, jak szczególnie cisi podczytywacze się ucieszą 8) ?!

Yyyy, myślisz może o pewnym czarno-szarym indywiduum, od jakiegoś czasu wyjątkowo cichym :wink: :twisted: , czy tylko po bożemu o sobie i tylko ja jestem taką złośliwą zołzą z manią prześladowczą :roll: :oops: ...?

Wielbłądzio

Post » Nie lip 26, 2009 1:43

kalair pisze:Nie chcę wyliniałych kotów. :twisted:

Innymi niestety nie dysponuję :twisted:

To jak: wyliniałe czy żadne :roll: ?

Wielbłądzio

Post » Nie lip 26, 2009 1:56

Dziwna pora jak na pisanie na forum, ale Wielbłądy tak mają :roll: ...

Wstałam dzisiaj wyjątkowo jak na mnie wcześnie, umyłam się, ubrałam, wyszłam po zakupy...
W drodze powrotnej z Reala zobaczyłam na jezdni coś, co na pierwszy rzut oka wyglądało jak porozjeżdżana, spłaszczona szmatka. No niby szmatka, ale coś we mnie w środku zaczęło pytać: czy aby na pewno szmatka. Podeszłam bliżej, w międzyczasie po "szmatce" przejechały jeszcze ze dwa samochody...
Kociak :crying: Młodziutki duńkowaty pingwinek :( A właściwie to już tylko ta wyschnięta, rozprasowana przez koła aut skórka po pingwinku :( Wg mnie miał maksimum ze 4-5 miesięcy, dziecina taka głupiutka - wylazł na jezdnię i koniec :cry: Nie wiem, czy bezdomny (to już nie mój 'rejon', ale wiem, że tamtejsza karmicielka też dba o kastracje), czy może wypuszczony przez jakichś debili na spacer...
[`][`][`] :(

Postaram się jutro albo w poniedziałek założyć nowy Drański wątek, dzisiaj idę z powrotem spać.

Obisia jest kochana :D

Wielbłądzio

Post » Nie lip 26, 2009 6:43

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:Nie chcę wyliniałych kotów. :twisted:

Innymi niestety nie dysponuję :twisted:

To jak: wyliniałe czy żadne :roll: ?

Oj, najpierw ofutrzyj,potem pogadamy! Co ja z wyliniałym mam zrobić? Ani to na fitro, ani kurteczkę.. :roll:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]