Ludzka podłość potrafi wywołać najgorszą agresję! jak można pisać, że zabiłyśmy Dudusia itp....
sprostowanie, moja piątka nie jest całkiem zdrowa, jeden ma prawdopodobnie przerost mięśnia sercowego, muszę się nim zająć zanim bedzie za późno, od tej pory postanowiłam nie brać na siebie więcej niż jestem w stanie udźwignąć. Zarzucano mi, że zbieram tylko kase, bez kasy to dzisiaj nawet pchły by weterynarz nie wyleczył a co dopiero kota. Na Dudka poszło ok. 600 zł a wpływ był ok. 200 zł, tyle na tym zarobiłam. 300 zł daje ze swojej wypłaty opiekunkom by mogły opłacić prąd bo z pieniędzy na prąd zapłaciły wczorajsze badania.
Już mam swoich podopiecznych więc, jak kiedyś już pisałam, sama całego świata nie uratuje, czy chce wzbudzić w was wyrzutu sumienia?niektórzy naprawde powinni je jednak mieć. Jak kogoś obraziłam w nerwach przeprosiłam, ale mnie do tej pory nikt nie przeprosił lecz wręcz dalej zarzuca mi się "zabice" Dudusia. DLATEGO!
Dodam jeszcze do tego!
NAZWA CANGU jest ze mną prawnie związanie (i nie będe wnikać w szczegóły) dlatego podjęłam decyzję i poprosiłam weterynarza o opinie co do stanu i możliwości uratowania Dudusia w ciągu tego 1,5 tygodnia w którym ja się nim "zajęłam". Jeżeli takową dostanę ujawnie, pod tym, lub innym nikiem, każdy, ale zapewniam każdy kto od tego momentu zarzuci mi przyczynienie się do śmierci DUDUSIA zostanie przeze mnie zaskarżony! i uwierzcie mi nie sa to tylko obietnice!