Szczecin- 130 kotów.Prosimy o Pomoc.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 24, 2009 15:48

iza71koty pisze:Dziewczyny robimy zrzutę na te budki????Kto może dołożyć na budkę, pół budki czy ćwierć budki?Dziewczyny sprawa jest poważna. Bez budek ani rusz. :catmilk:

Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę. :kitty:
Obrazek

prosiaczki2

Od: Czw maja 22, 2008 18:15

Post » Pt lip 24, 2009 15:49

agiis-s pisze:bejsbola za 30
no i to nieszczęsne terrarium...da się tam wpuścić rybki coby koty miały tv?

:ryk: :ryk: :ryk:

kurcze to nie ten wątek
Mam alergie na "kocie anioły" !
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

agiis-s

Od: Pon sty 29, 2007 14:18

Post » Pt lip 24, 2009 16:26

agiis-s pisze:
agiis-s pisze:bejsbola za 30
no i to nieszczęsne terrarium...da się tam wpuścić rybki coby koty miały tv?

kurcze to nie ten wątek
Ha!!!!Tak właśnie pomyślałam.
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lip 24, 2009 16:28

prosiaczki2 pisze:
iza71koty pisze:Dziewczyny robimy zrzutę na te budki????Kto może dołożyć na budkę, pół budki czy ćwierć budki?Dziewczyny sprawa jest poważna. Bez budek ani rusz. :catmilk:

Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę. :kitty:
Jejku!!!! SUPER. Dziękujemy Pięknie Prosiaczki2. Mamy jedną budke Dziewczyny. Podwójną. Dwa mieszkanka dla dwóch kociaków!!!!.Kto może jeszcze pomóc? Kociaków jest sporo. Wszystkie w potrzebie.

iza71koty

Post » Pt lip 24, 2009 16:29

iza71koty pisze:DZIEWCZYNY ORGANIZUJEMY ZBIÓRKĘ NA ZAKUP GRUBEGO STYROPIANU NA BUDKI DLA KOCIAKÓW.JEŚLI KTOŚ MOŻE POMÓC BARDZO PROSIMY.Szarotkakot zorientuje sie gdzie jest najtaniej i będziemy działać. PROSIMY O WSPARCIE. :catmilk:

iza71koty

Post » Pt lip 24, 2009 16:30

iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???

iza71koty

Post » Pt lip 24, 2009 19:07

"Hop, hop do góry, wszyscy razem jak kangury ..." :spin2:

szarotkakot

Od: Sob paź 25, 2008 19:12

Post » Pt lip 24, 2009 20:52

prosiaczki2 pisze:Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę. :kitty:

Dziękujemy bardzo ! :dance:

szarotkakot

Od: Sob paź 25, 2008 19:12

Post » Pt lip 24, 2009 21:22

choc po ciezkiem pracy
to tez sobie z wami poskacze :D

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt lip 24, 2009 23:17

Podwoiłam pieniążki za adopcję Stefanka, więcej nie dam rady, przykro mi tylko tyle mogę.
I kciuki trzymam, to mogę i ciepłe mysli przesłać.
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

Post » Sob lip 25, 2009 0:16

Witam jak zwykle po północy.
Nic nie powiem ani głupiego ani mądrego, bo jestem tak urobiona po pachy, że nie umiem się skupić.
Jedyna dobra wiadomość dzisiejszego dnia, że dwa "moje" podrośnięte kociaki (3 i 4 mies.) poszły do adopcji.
Siedziały u mnie i siedziały, aż wpadły w oko fajnym domkom.
Jeden będzie kotkiem wychodzącym, a drugi typowo domowym.

NOT

Od: Wto wrz 02, 2008 23:26

Post » Sob lip 25, 2009 1:21

hydra_pl pisze:Podwoiłam pieniążki za adopcję Stefanka, więcej nie dam rady, przykro mi tylko tyle mogę.
Sliczne dzięki Hydra_pl.Dziękujemy z Całego Serca. To wiele znaczy w tej sytuacji, zwłaszcza teraz.Nie mam czasu pisać teraz tyle co kiedyś o kociakach, bo widzisz jaki mamy sajgon na tych działkach. Ale muszę Ci powiedzieć ze Stefanek to się teraz trochę zmienił.Nie przychodzi już jeść przy działkach, tylko kawałek bliżej.Je z takim starym prążkowanym kocurkiem i czarną koteczką. Każdy osobno oczywiscie, bo Stefanek nie lubi jak mu się w talerz zagląda.Nawet go wyczaiłam gdzie mieszka i nocleguje. Ma taką fajną starą komórkę ala szopkę na małej dzikiej przydomowej działce. Tam jest wycięta dziura w dachu i Stefanek tamtędy sobie wchodzi.To czasem takie śmieszne, ja jade a Stefanek bach na dach przez tą dziurę i zaraz chyc na ziemię i do mnie leci.Głaskać sie pozwala i czeka zawsze bardzo pilnie.Zdjęć narazie nie robię niektórym kotkom, Stefankowi zresztą też, bo nawet nie ma jak. Karmię je o 22.30 i jest juz tam tak ciemno że ledwo co widać. Ale nadrobimy.....Pozdrawiam Serdecznie i Pięknie Dziekuję :wink:

iza71koty

Post » Sob lip 25, 2009 9:20

iza71koty pisze:DZIEWCZYNY ORGANIZUJEMY ZBIÓRKĘ NA ZAKUP GRUBEGO STYROPIANU NA BUDKI DLA KOCIAKÓW.JEŚLI KTOŚ MOŻE POMÓC BARDZO PROSIMY.Szarotkakot zorientuje sie gdzie jest najtaniej i będziemy działać. PROSIMY O WSPARCIE. :catmilk:

iza71koty

Post » Sob lip 25, 2009 9:21

iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???

iza71koty

Post » Sob lip 25, 2009 9:45

iza71koty pisze:
hydra_pl pisze:Podwoiłam pieniążki za adopcję Stefanka, więcej nie dam rady, przykro mi tylko tyle mogę.
Sliczne dzięki Hydra_pl.Dziękujemy z Całego Serca. To wiele znaczy w tej sytuacji, zwłaszcza teraz.Nie mam czasu pisać teraz tyle co kiedyś o kociakach, bo widzisz jaki mamy sajgon na tych działkach. Ale muszę Ci powiedzieć ze Stefanek to się teraz trochę zmienił.Nie przychodzi już jeść przy działkach, tylko kawałek bliżej.Je z takim starym prążkowanym kocurkiem i czarną koteczką. Każdy osobno oczywiscie, bo Stefanek nie lubi jak mu się w talerz zagląda.Nawet go wyczaiłam gdzie mieszka i nocleguje. Ma taką fajną starą komórkę ala szopkę na małej dzikiej przydomowej działce. Tam jest wycięta dziura w dachu i Stefanek tamtędy sobie wchodzi.To czasem takie śmieszne, ja jade a Stefanek bach na dach przez tą dziurę i zaraz chyc na ziemię i do mnie leci.Głaskać sie pozwala i czeka zawsze bardzo pilnie.Zdjęć narazie nie robię niektórym kotkom, Stefankowi zresztą też, bo nawet nie ma jak. Karmię je o 22.30 i jest juz tam tak ciemno że ledwo co widać. Ale nadrobimy.....Pozdrawiam Serdecznie i Pięknie Dziekuję :wink:

Pięknie napisałaś o Stefanku, dziękuję za wieści :D
Przy okazji podrzucę moze ktoś wypatrzy i jakiegoś grosza dorzuci 8)
Etyka szacunku dla życia nakazuje nam wszystkim poszukiwać sposobności, by za tyle zła, wyrządzonego zwierzętom przez ludzi, pośpieszyć im z jakąkolwiek pomocą. Albert Schweitzer
Jeśli komuś zalegam z płatnością, bądź wysyłką proszę o pw.
Rózne różności.

hydra_pl

Od: Nie cze 08, 2008 8:16

[poprzednia][następna]