iza71koty pisze:Dziewczyny robimy zrzutę na te budki????Kto może dołożyć na budkę, pół budki czy ćwierć budki?Dziewczyny sprawa jest poważna. Bez budek ani rusz.
Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Dziewczyny robimy zrzutę na te budki????Kto może dołożyć na budkę, pół budki czy ćwierć budki?Dziewczyny sprawa jest poważna. Bez budek ani rusz.
agiis-s pisze:bejsbola za 30
no i to nieszczęsne terrarium...da się tam wpuścić rybki coby koty miały tv?
Ha!!!!Tak właśnie pomyślałam.agiis-s pisze:agiis-s pisze:bejsbola za 30
no i to nieszczęsne terrarium...da się tam wpuścić rybki coby koty miały tv?![]()
![]()
kurcze to nie ten wątek![]()
![]()
Jejku!!!! SUPER. Dziękujemy Pięknie Prosiaczki2. Mamy jedną budke Dziewczyny. Podwójną. Dwa mieszkanka dla dwóch kociaków!!!!.Kto może jeszcze pomóc? Kociaków jest sporo. Wszystkie w potrzebie.prosiaczki2 pisze:iza71koty pisze:Dziewczyny robimy zrzutę na te budki????Kto może dołożyć na budkę, pół budki czy ćwierć budki?Dziewczyny sprawa jest poważna. Bez budek ani rusz.
Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę.
iza71koty pisze:DZIEWCZYNY ORGANIZUJEMY ZBIÓRKĘ NA ZAKUP GRUBEGO STYROPIANU NA BUDKI DLA KOCIAKÓW.JEŚLI KTOŚ MOŻE POMÓC BARDZO PROSIMY.Szarotkakot zorientuje sie gdzie jest najtaniej i będziemy działać. PROSIMY O WSPARCIE.
iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
prosiaczki2 pisze:Wpłaciłam dziś 30 zł na styropian - może będzie na jedną budkę.
Sliczne dzięki Hydra_pl.Dziękujemy z Całego Serca. To wiele znaczy w tej sytuacji, zwłaszcza teraz.Nie mam czasu pisać teraz tyle co kiedyś o kociakach, bo widzisz jaki mamy sajgon na tych działkach. Ale muszę Ci powiedzieć ze Stefanek to się teraz trochę zmienił.Nie przychodzi już jeść przy działkach, tylko kawałek bliżej.Je z takim starym prążkowanym kocurkiem i czarną koteczką. Każdy osobno oczywiscie, bo Stefanek nie lubi jak mu się w talerz zagląda.Nawet go wyczaiłam gdzie mieszka i nocleguje. Ma taką fajną starą komórkę ala szopkę na małej dzikiej przydomowej działce. Tam jest wycięta dziura w dachu i Stefanek tamtędy sobie wchodzi.To czasem takie śmieszne, ja jade a Stefanek bach na dach przez tą dziurę i zaraz chyc na ziemię i do mnie leci.Głaskać sie pozwala i czeka zawsze bardzo pilnie.Zdjęć narazie nie robię niektórym kotkom, Stefankowi zresztą też, bo nawet nie ma jak. Karmię je o 22.30 i jest juz tam tak ciemno że ledwo co widać. Ale nadrobimy.....Pozdrawiam Serdecznie i Pięknie Dziekujęhydra_pl pisze:Podwoiłam pieniążki za adopcję Stefanka, więcej nie dam rady, przykro mi tylko tyle mogę.
I kciuki trzymam, to mogę i ciepłe mysli przesłać.
iza71koty pisze:DZIEWCZYNY ORGANIZUJEMY ZBIÓRKĘ NA ZAKUP GRUBEGO STYROPIANU NA BUDKI DLA KOCIAKÓW.JEŚLI KTOŚ MOŻE POMÓC BARDZO PROSIMY.Szarotkakot zorientuje sie gdzie jest najtaniej i będziemy działać. PROSIMY O WSPARCIE.
iza71koty pisze:Potrzebny Tymczas dla czterech Maluszków od bezdomnych mieszkających na działkach gdzie trwają prace porządkowe. Czy Ktoś moze pomóc???
iza71koty pisze:Sliczne dzięki Hydra_pl.Dziękujemy z Całego Serca. To wiele znaczy w tej sytuacji, zwłaszcza teraz.Nie mam czasu pisać teraz tyle co kiedyś o kociakach, bo widzisz jaki mamy sajgon na tych działkach. Ale muszę Ci powiedzieć ze Stefanek to się teraz trochę zmienił.Nie przychodzi już jeść przy działkach, tylko kawałek bliżej.Je z takim starym prążkowanym kocurkiem i czarną koteczką. Każdy osobno oczywiscie, bo Stefanek nie lubi jak mu się w talerz zagląda.Nawet go wyczaiłam gdzie mieszka i nocleguje. Ma taką fajną starą komórkę ala szopkę na małej dzikiej przydomowej działce. Tam jest wycięta dziura w dachu i Stefanek tamtędy sobie wchodzi.To czasem takie śmieszne, ja jade a Stefanek bach na dach przez tą dziurę i zaraz chyc na ziemię i do mnie leci.Głaskać sie pozwala i czeka zawsze bardzo pilnie.Zdjęć narazie nie robię niektórym kotkom, Stefankowi zresztą też, bo nawet nie ma jak. Karmię je o 22.30 i jest juz tam tak ciemno że ledwo co widać. Ale nadrobimy.....Pozdrawiam Serdecznie i Pięknie Dziekujęhydra_pl pisze:Podwoiłam pieniążki za adopcję Stefanka, więcej nie dam rady, przykro mi tylko tyle mogę.
I kciuki trzymam, to mogę i ciepłe mysli przesłać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 110 gości