Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cangu pisze: JUŻ NIE WAZNE, JEST 10 BIAŁACZKOWCÓW, POZOSTANIE BEZ LECZENIA.
cangu pisze:Właśnie wysłałam do moderatorów prośbę o całkowite usunięcie mojego profilu, liczyłam, że forumowicze pomogą w leczniu chorych zwierzaków, którymi w okolicy nikt się nie zajmuje. Jest tego masa a na profesjonalne leczenie brakuje środków! środków na lecznie gdzie indziej, w lepszych klinikach i miastach. Dudusia "przejęłam" w stanie krytycznych, prosiłam o pomoc a usłyszałam tyko zarzuty, z czego mieliśmy go przedtem profesjonalnie leczyć? gdzie? kilka lat był zdrowy po odebraniu go właścielom, którzy patrzyli jak jego łapka gniła kawałek po kawałku ale w waszej opini pewnie tam by miał lepiej niż u nas . TAK POWSTAJE W LUDZIACH OBOJĘTNOŚĆ. Ja rezygnuje z pomocy zwierzakom, mam swoją zdrową piątke i reszta od tej pory mnie nie obchodzi. Jest tu wielu wspaniałych ludzi ale działania nieumiejących się opanować, specjalnie prowokujących awantury skutecznie blokują pomoc. Dzwonienie po weterynarzach i ubliżanie im też nie jest najlepszą metodą pomocy zwierzętom. Życze powodzenia wszystkim, którzy naprawde dobrze życzyli Dudusiowi i licze na szybkie usunięcie mojego profilu wraz z wątkami. Dziękuje serdecznie
Właśnie przeczytałam! wstyd mi za was!KarolinaS pisze:cangu pisze:Właśnie wysłałam do moderatorów prośbę o całkowite usunięcie mojego profilu, liczyłam, że forumowicze pomogą w leczniu chorych zwierzaków, którymi w okolicy nikt się nie zajmuje. Jest tego masa a na profesjonalne leczenie brakuje środków! środków na lecznie gdzie indziej, w lepszych klinikach i miastach. Dudusia "przejęłam" w stanie krytycznych, prosiłam o pomoc a usłyszałam tyko zarzuty, z czego mieliśmy go przedtem profesjonalnie leczyć? gdzie? kilka lat był zdrowy po odebraniu go właścielom, którzy patrzyli jak jego łapka gniła kawałek po kawałku ale w waszej opini pewnie tam by miał lepiej niż u nas . TAK POWSTAJE W LUDZIACH OBOJĘTNOŚĆ. Ja rezygnuje z pomocy zwierzakom, mam swoją zdrową piątke i reszta od tej pory mnie nie obchodzi. Jest tu wielu wspaniałych ludzi ale działania nieumiejących się opanować, specjalnie prowokujących awantury skutecznie blokują pomoc. Dzwonienie po weterynarzach i ubliżanie im też nie jest najlepszą metodą pomocy zwierzętom. Życze powodzenia wszystkim, którzy naprawde dobrze życzyli Dudusiowi i licze na szybkie usunięcie mojego profilu wraz z wątkami. Dziękuje serdecznie
![]()
![]()
![]()
nooo najlepiej teraz stwierdzić "zabieram zabawki..." i jeszcze próbować wzbudzić poczucie winy u forumowiczów;
dla kogo ty to robisz dziewczyno, bo dla kotów na pewno nie
zastanawiam się czy ciebie do tej pory cokolwiek innego obchodziło, poza siedzeniem na forum jak na czacie, wykłócaniem się z forumowiczami i wyciąganiem kasy
nie będę się rozwodzić, z czyjej winy kotek nie miał szans na przeżycie..to chyba jasne; nie przekonają mnie broniące cię posty niektórych forumowiczek, zbyt dobrze przeczytałam wszystkie twoje wątki![]()
Dudusiu [']
Mariadom pisze:Właśnie przeczytałam! wstyd mi za was!KarolinaS pisze:cangu pisze:Właśnie wysłałam do moderatorów prośbę o całkowite usunięcie mojego profilu, liczyłam, że forumowicze pomogą w leczniu chorych zwierzaków, którymi w okolicy nikt się nie zajmuje. Jest tego masa a na profesjonalne leczenie brakuje środków! środków na lecznie gdzie indziej, w lepszych klinikach i miastach. Dudusia "przejęłam" w stanie krytycznych, prosiłam o pomoc a usłyszałam tyko zarzuty, z czego mieliśmy go przedtem profesjonalnie leczyć? gdzie? kilka lat był zdrowy po odebraniu go właścielom, którzy patrzyli jak jego łapka gniła kawałek po kawałku ale w waszej opini pewnie tam by miał lepiej niż u nas . TAK POWSTAJE W LUDZIACH OBOJĘTNOŚĆ. Ja rezygnuje z pomocy zwierzakom, mam swoją zdrową piątke i reszta od tej pory mnie nie obchodzi. Jest tu wielu wspaniałych ludzi ale działania nieumiejących się opanować, specjalnie prowokujących awantury skutecznie blokują pomoc. Dzwonienie po weterynarzach i ubliżanie im też nie jest najlepszą metodą pomocy zwierzętom. Życze powodzenia wszystkim, którzy naprawde dobrze życzyli Dudusiowi i licze na szybkie usunięcie mojego profilu wraz z wątkami. Dziękuje serdecznie
![]()
![]()
![]()
nooo najlepiej teraz stwierdzić "zabieram zabawki..." i jeszcze próbować wzbudzić poczucie winy u forumowiczów;
dla kogo ty to robisz dziewczyno, bo dla kotów na pewno nie
zastanawiam się czy ciebie do tej pory cokolwiek innego obchodziło, poza siedzeniem na forum jak na czacie, wykłócaniem się z forumowiczami i wyciąganiem kasy
nie będę się rozwodzić, z czyjej winy kotek nie miał szans na przeżycie..to chyba jasne; nie przekonają mnie broniące cię posty niektórych forumowiczek, zbyt dobrze przeczytałam wszystkie twoje wątki![]()
Dudusiu [']
DUDUŚ
cangu pisze: Ja rezygnuje z pomocy zwierzakom, mam swoją zdrową piątke i reszta od tej pory mnie nie obchodzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa i 88 gości