_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
dalszy ciag topienia gory lodowej I widze, ze czubek juz stopnial niemal calkowicie Dzielny kic W koncu zrozumie, ze nie kazdy czlowiek jest zly i chce krzywde zrobic, ze sa ludzie, ktorzy kochaja zwierzeta. Kayus zmykaj na pierwsza
Dzisiaj udało mi się go tylko pogłaskać - nie chciałam go stresować wyciąganiem. W niedzielę przyjeżdża do mnie duża od Piracika, lara. Może porobi nam kilka fot.
No przecież nie przykleiłam go sobie do kolan jasne że to Kay
Za pierwszym razem (tym fotkowym) to posiedział z dwie minuty, za drugim chyba z pięć, a za trzecim trochę dłużej, ale mnie widział i nic nie zrobił. Ale ja się do tego nie nadaję kolana mi się trzęsą, a Kay razem z nimi i on to chyba wyczuwa...
Postęp jest taki, że jak się obok niego przechodzi to nie syczy. Dzisiaj syknął tylko podczas "łapania", jak do niego podeszłam (pierwszy raz) i na zabawkę, którą mu podrzuciłam. Ale, nie rzucił się na ręcznik z pazurami jestem w szoku. Wogóle nie wysunął pazurów.
Acha, za drugim i trzecim podejściem wogóle nie syczał, tylko skulił uszy, będą z niego koty.
Cameo koty wyczuwaja nasz strach:) jak sie balam Lulu to mnie lala rowno. Syczala i bila. Ale jak przestalam sie jej bac to poszlo gladko:)
Piekny jest On