ZaFrędzlona Pompimlandia cz.5 - rodzina nam się powiększa...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 23, 2009 21:57

całuski pomponki :P

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw lip 23, 2009 22:22

Cześc wieczorno-nocnie!!Obicałam Agul-li :D Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Czw lip 23, 2009 22:29

Obiecałam Agul-li :D Obrazek

Musiała wepchnąć łapencje :roll: Ech ta moja mała modelka :lol:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 23, 2009 22:33

Dałam słowo harcerza że,wstawie :D Obicałam 8)

Obrazek

Jaka jestem słowna że,siem tak pochwalem!To jest właśnie zgrzebło o którym pisałam!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Czw lip 23, 2009 22:44

pomponmama pisze:Eeee tam, moje uwielbiają taką specjalną drucianą szczotkę. Same się podstawiają :lol:

Aj tam!Pomponmamo,masz w domu facetów,a ci to gruboskórni sąi nie przeszkadza im czesanie jakimiś drutami :twisted: .Moja kicia to królewna ,dziewusia delikatna jest,musi mieć specjalną szczotkę do czesania :roll: To kupiłam jej coś w rodzaju końskiego zgrzebła :lol:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 24, 2009 5:35

kotka doroty pisze:Cześc wieczorno-nocnie!!Obicałam Agul-li :D Obrazek

To jest ta nowa fryzura?! 8O ... No... faftycznie... 8O oryginalny... :roll: typ urody... :?

Oj doczytałam następny post :oops: To szczotka? :lol: Przepraszam kotko dorotko za niecne pomówienia, na fryzurę mi to nie pachniało, ale na szczotke tez nie! :ryk:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pt lip 24, 2009 6:39

Widok trzech kotów bawiących sie razem i ganiających po mieszkaniu - szczęśliwych, bezpiecznych, najedzonych jest po prostu cudowny :D
Frędzel też przyłączył sie do zabawy i biega razem z młodziakami :D Jak sie grubas zmęczy, to mówi "ssssspadać ssssmarkacze" i smarkacze spadają 8) A jak odpocznie, to znowu sie przyłącza. :lol:

Idę dzisiaj jeszcze z Pimpkiem do weta, bo mu wymacałam na prawym boku wielką, dziwną narośl na żebrach. Może to byc stare złamanie, ale wcześniej tego nie zauważyłam, dopiero wczoraj wieczorem. Na świeże złamanie nie wygląda, bo raczej go nie boli. Bawi sie, biega, pozwala sobie to obmacywac... Ale wolę to pokazać wetowi, bo nie wiadomo co to może być. :roll: Mam nadzieję, że nic poważnego :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt lip 24, 2009 7:12

Pimpuś ,co jest?Postanowiłeś urozmaicic Dużej życie?Nie wymyślaj.POmponmamo ale wymyśliłaś,moja fryzura ...foch!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 24, 2009 7:13

Agul-la doceni :D Chyba że,nie doceni to wtedy też będzie ...foch :wink:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 24, 2009 7:35

Zła jestem jak jasna cholera! :evil: Pimpek mi sika na sofę :? Już dwa razy sie zlał. Jak mi sofa przejdzie zapachem, to koniec! :evil: Wywaliłam go do kuwety, to sie załatwił, a chwilę później nasikał do budki Frędzelka :evil: Prawdopodobnie dzisiaj ma przyjść nowy drapak, a ja sie go boje rozłożyć, bo mi świntuch go zaraz obsiusia. :evil: Mała doradziła mi, żebym sofę przykryła folią. Pomijając cudowną wygode w związku z folia na jedynym miejscu do siedzenia w gościnnym pokoju :? , to co z posłaniami kotów? Ja się pochlastam! :crying: Będzie trzeba Pimpkowi chyba mocz zbadać na wszelki wypadek, ale jak sie to nie skończy w perspektywie kilku dni, to nie wiem co zrobię. Sofa juz zaczyna mi wonieć. :? Jestem załamana... :placz: Jeśli to jest kwestia choroby, to będziemy to leczyć, ale jeśli nie... to albo w ciągu kilku dni sie oduczy, albo bedzie musiał wrócic do schronu. :( Nie jestem w stanie zajmować się kotem, który robi coś takiego stale, przy moim trybie pracy. I nie widzę większej szansy na wyadoptowanie takiego kota.
No nic, będzie trzeba jednak jeszcze zainwestować w weta :? Najpierw badania, a potem podejmiemyn jakies decyzje
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pt lip 24, 2009 7:42

Biedna Pomponmama :( Nic Ci nie doradzę ,bo ja z moją Miałką nie mam takich problemów ale kciukasy potrzymam :ok: Może pomogą :wink:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 24, 2009 9:03

spokojnie! obsikane miejsce przemyj wodą z octem to raz, złap mu mocz na badania to dwa. reks kiedyś podczas ataku obsikał całą kanapę, szorowałąm wodą z octem nie ma zapachu do dziś. pomaga też vitopar. jeśli kot robi poza kuwetę to koniecznie mocz należy zbadać. spokojnie, nie denerwuj się tylko.
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt lip 24, 2009 9:06

No i nie doceniła :evil: foch :crying:
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pt lip 24, 2009 9:10

doceniłam tylko w pierwszym rzędzie chciałam panike pomponmamy załątwić :D
zgrzebła takiego nie widziałam ejszcze, na ogół miały metalowe ząbki. to w sklepie zoologicznym dostać można? 8O dziekuję za zdjęcia, choć koty zapowiedziały, że nie dadzą się niczym dotknąc :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Pt lip 24, 2009 9:22

W sklepie zoologicznym można kupic,chociaż w tym w którym zwykle robię zakupy nie było nic takiego,a to kupiłam w innym kawałek drogi ode mnie 8)
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

[poprzednia][następna]