Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kya pisze:TatuśKicanek znowu zbił menela.Co moge mu jeszcze uciąć?![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:Istna jestes super dziewczyna, że podajesz nam tak wązne informacje. Niektóre naprawde nie wiedzą gdzie sie ruszyć ( np. ja)Dzięki
agiis-s pisze:kya pisze:TatuśKicanek znowu zbił menela.Co moge mu jeszcze uciąć?![]()
![]()
![]()
ogon
Istna pisze:IKA 6 pisze:Istna jestes super dziewczyna, że podajesz nam tak wązne informacje. Niektóre naprawde nie wiedzą gdzie sie ruszyć ( np. ja)Dzięki
IKA ja wertowałam net pchana namiętnością - wsciekła byłam do nieprzytomnosci jak znalazłam rano kolejnego martwego ptaka w mieszkaniu - moja czarna zaraza bardzo wychodząca - najchętniej już od 3 w nocy. Staramy sie przetrzymać cholere chociaż do 5 - zeby sie ptaki obudziły i miały jakieś sznase w starciu z naszym terminatorem ale czasem jak od tej 3 co pięć minut wali w drzwi człowiek wychodzi z siebie i staje obok. O tej porze baaardzo chce się spać... Więc przyobiecałam jej msciwie że nie postawi juz swojej kosmatej łapy na dworzu a powietrze to będzie mogła sobie tylko poniuchac przez kratę... Osiedlowy Pan Spacerujący (pan z dużym brzuszkiem - niezależnie od pory roku całe dnie spaceruje po okolicy) który zawarł bliską znajomość z czarną zarazą potem nawet pytał gdzie kotek bo go nie widziAle krótko wytrwałam w postanowieniu - no nie zrobiłam jeszcze tej kraty więc na razie zaraza śmiga. Muszę siatkę kupić i wtedy zobaczymy.
W sklepie zooplus mają niby takie siatki przeciwkotowe ale oka duze jakieś - 3 cm na 3 cm to mi się wydaje za duze jak na kota. Głowy nie włoży ale łapsko wyciągnie - a ptaszki po parapecie też lubią spacerować...
kya pisze:Co mam zrobic z tzw.kotami wychodzacymi ktore stadnie sie u mnie stoluja?
To zalosne ,ze te koty maja dom a przylaza wyzerac moim bezdomniakom![]()
Nawet nie wiem czy te koty sa sterylizowane/kastrowane .Łapac je i zawozic na sterylki?
kya pisze:
Tylko jest maly problem ciotka bo one przychodza wieczorami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, kasiek1510, Patrykpoz i 85 gości