Yoko pisze:Psiaki właśnie zostały wykąpane i się suszą![]()
A ja przetykam odpływ spod prysznica bo sie przytkał toną sierści
Ojej, to widzę, że mamy ten sam problem - u mnie kłaki latają tabunami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Yoko pisze:Psiaki właśnie zostały wykąpane i się suszą![]()
A ja przetykam odpływ spod prysznica bo sie przytkał toną sierści
cangu pisze: Jeżeli chcesz opisać swoje doświadczenia z transfuzją proszę bardzo ale nie zwracaj się do mnie bo tak bedzie lepiej dla dobra kotka. Problem jest duży bo ŻADEN weterynarz nie robił jeszcze transfuzji w Chrzanowie a dodatkowo ich zdaniem (takie zdanie właśnie usłyszała właścicielka kotka) : "interferon ludzki nie może wyleczyć kota z białaczki" o pieniądze na transfuzje nawet nie odważe się nawet poprosić bo zarzuciałaś mi, że tylko po kase tu jestem! więc o banku krwi możemy tylko pomażyć. Z naszych przegaduszek nic więc dobrego nie wyszło i już nie wyjdzie więc dla dobra Dudusia proszę Cię o zaprzestanie. Poprostu przekroczyłyśmy obie pewną granicę przyzwoitości i najlepszym wyjściem jest teraz tego poprostu zaprzestać.
CO????????? ERIN WYJĘŁA WSZYSKO Z KONTEKSTU, ZAPRASZAM NA WĄTEK! INTERFERON JEST PODAWANY I WALCZYMY O TRANSFUZJE!!!!nanetka pisze:cangu pisze: Jeżeli chcesz opisać swoje doświadczenia z transfuzją proszę bardzo ale nie zwracaj się do mnie bo tak bedzie lepiej dla dobra kotka. Problem jest duży bo ŻADEN weterynarz nie robił jeszcze transfuzji w Chrzanowie a dodatkowo ich zdaniem (takie zdanie właśnie usłyszała właścicielka kotka) : "interferon ludzki nie może wyleczyć kota z białaczki" o pieniądze na transfuzje nawet nie odważe się nawet poprosić bo zarzuciałaś mi, że tylko po kase tu jestem! więc o banku krwi możemy tylko pomażyć. Z naszych przegaduszek nic więc dobrego nie wyszło i już nie wyjdzie więc dla dobra Dudusia proszę Cię o zaprzestanie. Poprostu przekroczyłyśmy obie pewną granicę przyzwoitości i najlepszym wyjściem jest teraz tego poprostu zaprzestać.
Cangu, nie znam wątku Dudusia, ale z Twojego posta nie wynika nic dobrego. Powiem tylko tyle - jeżeli ze wszystkim jesteś na "nie" - "nie" dla transfuzji, "nie" dla interferonu to żal mi kota...
Erin pisze:Dostałaś linka do bazarku dla Budryska?
cangu pisze:CO????????? ERIN WYJĘŁA WSZYSKO Z KONTEKSTU, ZAPRASZAM NA WĄTEK! INTERFERON JEST PODAWANY I WALCZYMY O TRANSFUZJE!!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=96 ... &start=330
Gohag pisze:Ale wy galopujecie...a ja taka nie na czasie i nie w formieWiecie, że to już prawie połowa wakacji minęła
![]()
Erin pisze:Gohag pisze:Ale wy galopujecie...a ja taka nie na czasie i nie w formieWiecie, że to już prawie połowa wakacji minęła
![]()
Prawie połowa wakacji i ponad pół roku.
Ale nie martw się Gosiu!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 129 gości