ci dwoje tak bardzo pasują do siebie....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kwiatkowa pisze: Wczoraj dokonała demolki świecznika, kubka i lusterka oraz dywankika, jako odwet za zamknięcie w łazience na czas pobierania lekcji domowych. Jak już wyszła z tej łazienki, to hoho...![]()
beata1904 pisze:na innym watku pixie zrobiłą takie zamieszanie że zmieniąłbys zdanie........
nie zadałą sobie trudu żeby napisac do mnie na pw i sugerowałą że dane ktore podano Basi nie są prawdziwe...
nie dzwoniła ,choc oficjalnie wyraziąłm zgodę na przekazanie jej numeru,rozumiem że mogłą nie mieć mozliwości.......
nie zadałą sobie nawet trudu sprawdzenia co dalej,jeżeli chodzi o sytuacje moich kotów ,którym,jej zdaniem żle sie dzieje............
jestem na pixie normalnie i po ludzku zła że mi za plecami ,łacznie z wysyłąniem pw do innych osób,robi zamieszanie i podpiera sie troską o koty ...........to jest bardzo nie fair,a żadne bieganie i pomoc komukolwiek i gdziekolwiek tego nie zmieni.....(...)
nie fair to nie fair....proste
(...)
pixie mogłą sama spróbowac sprawdzić wszystko o czym pisałą...proste...
a robienie czegoś za plecami innych to pomówienia........
ja do was na pw nie wysyąłm jej wypowiedzi wyrwanych z kontekstu,żeby ją odpowiednio przedstawić............
i to tyle w tym temacie........
pixie65 pisze:Tym razem uszanuję Twoją prośbę o nie pisanie w wątku Gabrysi.
Nie zamierzam jednak pozostać obojętna wobec tego co piszesz w wątku PKDT:sabina skaza pisze:sprawa jest śledzona i monitorowana prze p. inspektor z katowic- w celu oczywiście oczyszczenia beaty z tych podłych zarzutów.to co zrobiłyście na wątku gracji to była nagonka poniżej krytyki, oczernianie nieznanych wam ludzi wychodzi wam wprost fenomenalnie!!!!!!
Ponieważ uczyniłaś Sabino pewną sugestię w tamtym wątku:sabina skaza pisze:nie może być tak, że kogoś odsądza się od czci i wiary, bez żadnych konsekwencji
To na wypadek owych konsekwencji chciałabym wiedzieć o jakie konkretnie PODŁE ZARZUTY Ci chodzi?
I na czym Twoim zdaniem polegało OCZERNIANIE?
Tak się składa, że jestem bez mała rówieśniczką pani Beaty i takie sugestie traktuję zupełnie poważnie.
Poproszę o DOKŁADNE wskazanie, które z moich wypowiedzi mijały się z prawdą.
Może nie jestem specjalnie milutka ale bez wątpienia nie zasługuję na przypisywanie mi takich intencji.
I poproszę o podanie kontaktu do pani Inspektor z Katowic bo - jak znam życie - nie została ona wprowadzona w to, co pani Beata Król sama pisała w swoich postach.sabina skaza pisze:poza tym, żeby oceniać działalność PKDT trzeba najpierw tyle samemu zrobić co my. i tyle mam do powiedzenia......
Nie dokonywałam oceny dziłalności PKDT - zwróciłam się do Was otwarcie bo czytuję Wasze wątki i byłam pełna podziwu dla Waszej działalności.
Kiedy więc zaniepokoiło mnie postępowanie pani Beaty - zwróciłam się do Was w dobrej wierze, żeby poinformować o swoich wątpliwościach.
Twoja reakcja Sabino jest dla mnie bulwersująca zwłaszcza w kontekście tego co pisałaś przy innej okazji:sabina skaza pisze:podnoszę!!!!!!! historia tragiczna.......... nie wiem jakim sposobem pani nagromadziła tyle zwierząt w domu- to zakrawa na jakieś szaleństwosabina skaza pisze:dziewczyny najważniejsze jest dobro zwierzaków o które walczymy, więc nie są ważne metody i ich dobór, byle by były skuteczne!!!!!!!
I oczywiście - ta PW nie jest tajna, nie wstydzę się tego co piszę i nie będę się wypierać.
To jest przejaw mojego szacunku dla Waszej pracy i chęć uniknięcia daleszej publicznej awantury.
Jeśli uznasz za stosowne możesz spokojnie tę wiadomość upublicznić.
kropkaXL pisze:tu potrzebna jest pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot], muza_51, Paula05, Talka i 41 gości