Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wlasnie nie:/ nie wiem o co chodzi, chcvialabym sprobowac innego domu, Aslan jest cudownym kotem z charakteru, jest bardzo przymilny, ale tez mocno zestresowany lazienka u mnie:( jak go wypuszczam na chwile kiedy go pilnuje to kuli sie do kata i zamiera ze strachuTweety pisze:Patka_ pisze:wiecie co, ami sie przykro robi...
ja wiem, ze WSZYSCY popelniamy bledy, czasem zapominamy, czasem mam spore klopoty i nie myslimy o np. oglaszaniu kotow
mam tylko jedno pytanie, co chcecie uzyskac piszac teraz kilka postow o tym jaka Karola jets niesolidna?
mysle, ze wie, ze zle zrobila nie piszac wprost "niech ktos za mnie oglosi".
swoja droga przypuszczam, ze dluzej by zajelo znalezienie chetnego i zrobenie 20-30 ogloszen od zera.
pietnowanie przez kilka postow nie jets ani mile ani sensowen. koniec kropka.
w zwiazku z pomaganiem sobie ponawiam prosbe o danie szansy ASLANOWI na tymczas - u mnie przypuszczam sika ze stresu albo cos mu ne pasuje a chcalabym mu oszczedzic wielopola...
zeby bylo jasne nie chce sie w ten sposob odkocic albo zwalic na kogos klopot, biore na sibie jego wizyty u weta i wzamian innego tymczasa....
a w łazience jak jest to nie sika pod siebie lub gdzie bądź?
lutra pisze:Patka, czy możesz mi przesłać jakieś ładne foty Aslana?
lutra pisze:Ja myślę o negocjacjach z pewną młodą damą, która wkrótce wyprowadza się od mamy i ja mam temu patronować. Potrzebuję karty przetargowej.
Akima pisze:a dlaczego nie imiennie, jeżeli nastapił podział zadań. Ja bardzo proszę opierd.. mnie jak tylko coś zawalę i przyjmę z pokorą i następnym razem będzie dużo lepiej. Może być nawet imieniem a nie nickiem. Ja potrafię zaakceptować fakt, że nie jestem idealna, nawet jeżeli co innego mówi mi mój ukochany
Tweety pisze:Akima pisze:a dlaczego nie imiennie, jeżeli nastapił podział zadań. Ja bardzo proszę opierd.. mnie jak tylko coś zawalę i przyjmę z pokorą i następnym razem będzie dużo lepiej. Może być nawet imieniem a nie nickiem. Ja potrafię zaakceptować fakt, że nie jestem idealna, nawet jeżeli co innego mówi mi mój ukochany
Akima, obiecuje przy świadkach, że jak coś zawalisz, to jako apodyktyczna cholera zhuśtam Cię bez litościi jeszcze zacytuję Cię, żeby było widać, że sama chciałaś!
a dlatego bezimiennie, bo dotyczy to wszystkich, aby rozwiązywać problemy trzeba o nich mówić, głośno i wyraźnie, inaczej nikt albo mało kto domyśli się, że jakieś są
Tweety pisze:Akima, Ty weź poprawkę na mój wiek, jak podniosę tak wysoko nogę to mogę stracić równowagę![]()
Nie pozwólcie Annie09 zwiedzać muzeów, to się źle kończy. Jak wróci to liczę, że się pochwali co nazdziwiała
BarbAnn pisze:no ja mam taki problem ze bardzo bym chciala aby Miska znalazla dom tak juz teraz natentychmiast
wychodzacy
z drzewem,
bo drzewo musi byc
nie wiem kto ja z tego drzewa bedzie sciagal ale mysle ze da sobie rade
ale ze wiem ze z bajek sie juz dawno wyroslo to tak setylko popisze
bo mi ta mala cholera zaczela pacyfikowac gabe a to juz jest bardzo niefajne
bardzo
BarbAnn pisze:no ja mam taki problem ze bardzo bym chciala aby Miska znalazla dom tak juz teraz natentychmiast
wychodzacy
z drzewem,
bo drzewo musi byc
nie wiem kto ja z tego drzewa bedzie sciagal ale mysle ze da sobie rade
ale ze wiem ze z bajek sie juz dawno wyroslo to tak setylko popisze
bo mi ta mala cholera zaczela pacyfikowac gabe a to juz jest bardzo niefajne
bardzo
Tweety pisze:
zgupła kota?faktycznie niefajnie się robi. Przecież nie może chyba po tak długim czasie wrócić do Kłaja, odnajdzie się w tym lesie po mieszkaniu w domu przez pół roku? Gdyby była stamtąd zabrana dorosła to jeszcze ale to przecież było dość małe goowienko
lutra pisze:Dziewczyny, na Boga, nikt nie wałkuje Kosma napisała, więc została jej udzielona odpowiedź. Nikt nie napisał, że K jest niesolidna.
Patka, jasne, że każdy ma zły czas, nie ma czasu w ogóle - życie, jak mawiał mój nauczyciel fizyki, dlatego właśnie powstał pomysł (zły/dobry? nie wiem), żeby się zastępować w takich sytuacjach. Tylko tyle. Proszę, nie odbierajcie wszystkiego ad personae.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 71 gości