DO ZAMKNIĘCIA>Tanie Dranie Reaktywacja. Nastała Obamka :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 18, 2009 19:54

behemotka pisze:Well... Raz oglądacze przyszli zastanowić się nad Kulką i chcieli adoptować Bulwę. Nie dałam.
Potem kumpel koniecznie chciał Błyska. Nawet w komplecie z Bulwikiem. Też nie dałam.

Do trzech razy sztuka? :smokin:

Decyduj się, a szybko i skutecznie :wink:
Wszak wolę mieć w domu dwóch (tj. razem już trzech) uroczych idiotów płci męskiej, niż dwie równie urocze marmurowe olewaczki :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Nie lip 19, 2009 3:20

Czwarta jedenaście... Pora w sam raz na jedzenie krówkowej czekolady i słuchanie Radia Roxette :oops: ... Dobranoc wszystkim :wink:

PS. A tu jeszcze macie na dobranoc coś z MOICH czasów... i z undergroundowego San Francisco of course 8)
http://www.youtube.com/watch?v=wwnMYZS1 ... =rec-HM-r2
http://www.youtube.com/watch?v=llLZNUu3 ... re=related
(solowo raczej mało znana, ale znana - chyba - jako wokalistka Jefferson Airplane)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Nie lip 19, 2009 4:45

Obrazek :wink:
Też dobra pora. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie lip 19, 2009 12:30

No, wstałam :oops:
I teraz pędem na Ochotę po Obamkę, zanim zdążą zamknąć lecznicę :oops:

Wielbłądzio

Post » Nie lip 19, 2009 17:26

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Nie lip 19, 2009 23:15

Otóż marmurka dziś w lecznicy nie dostałam :roll: ...
Chyba niestety widać po mnie, że do kotków tej maści mam szczególny sentyment i że teraz właśnie postanowiłam ich sobie nazbierać na zimową salopkę :twisted: :wink:
A w rzeczy samej: nie było Pani Doktor zajmującej się szpitalikiem, nie można się było do niej dodzwonić na komórkę, a bez jej pozwolenia - marmurek pozostał do jutra w sferze moich marzeń (i w lecznicowej klatce zarazem) :wink: Mam w dzień zadzwonić, a po robocie pojechać...
Średnio mi to pasuje, bo jutro muszę też zajrzeć do innej lecznicy (w Wilanowie z kolei, zupełnie w przeciwną stronę :roll: ) po proszki dla Buśki, ale trudno, Białobrzeska czynna do 22, zdążę... I tak mam wyrzuty sumienia, że 'przeze mnie' (ponieważ tak długo nie było odpowiedniego domu dla Baśki) Obamka tak długo siedziała w klatce w szpitaliku :(

Prawdę mówiąc, nie wiem, jak dam radę: jak w ogóle dam radę jutro funkcjonować :roll: Od powrotu z centrum cały czas leżałam jak betka, trochę spałam... Serce na zmianę: wali jak oszalałe albo prawie przestaje :roll: , nie jestem w stanie nic wokół siebie zrobić, syf w mieszkaniu zostanie pewnie na cały kolejny tydzień... W dodatku znów zaczął mnie boleć jeden z niezaplombowanych zębów :roll:

Pioplek znalazł nowy sposób zwracania na siebie mojej uwagi: nauczył się kąsać mnie w... kolana :roll: , kiedy tylko gdzieś usiądę.

Dobranoc, idę zdychać, znów wali :(

Wielbłądzio

Post » Pon lip 20, 2009 6:41

Nie zdychaj. Piopluś gryzie? Widać inne metody zawodzą! :twisted:
Kciuki Wielbłądku, uważaj na siebie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Pon lip 20, 2009 11:49

Dzisiaj zwlekłam się z łóżka po dziewiątej :( Całe szczęście, że szefowa jest na urlopie, inaczej pewnie zdążyłaby mnie namierzyć, zanim pojawiłam się w pracy... Nie wiem, dlaczego to pierniczone serce tak wali, dlaczego budzę się i od razu brakuje mi oddechu, dlaczego mam mdłości, kiedy tylko cokolwiek zjem :roll: ...
Ogóle rzecz biorąc wielka dupa :(
A w mieszkaniu straszy brud i smród, wstyd mi przed samą sobą :oops:

Wielbłądzio

Post » Pon lip 20, 2009 15:44

Dawno nie byłam aż tak przymulona :( Chyba ucieknę dziś wcześniej z pracy, i tak siedzę bezczynnie, bo nie mam siły i głowy za nic się zabrać... Cholera, co mi jest :roll: ???

Wielbłądzio

Post » Pon lip 20, 2009 16:35

Wielbłądzio pisze:Dawno nie byłam aż tak przymulona :( Chyba ucieknę dziś wcześniej z pracy, i tak siedzę bezczynnie, bo nie mam siły i głowy za nic się zabrać... Cholera, co mi jest :roll: ???

Infekcja jakas?
tulkam mocno
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

Post » Pon lip 20, 2009 21:52

a może wybrałabyś się do lekarza i nie mówię tu o wecie, tylko o lekarzu dla Ciebie :roll:

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Pon lip 20, 2009 22:13

Obisia jest prześliczna i kochana :1luvu: Taka malutka, drobniutka, filigranowa dziewczynka, gadatliwa, miziasta, ufna... W dodatku dużo ładniejsza niż mój stary, spasiony marmur-olewacz :twisted: :wink: , bo znacznie więcej ma czarnego. Ma razie dziecina bardzo się boi: zabarykadowała się za drapakami i siedzi... Sama nie wiem, czy wyciągać ją stamtąd przed pójściem spać i zabierać do sypialni: bo z jednej strony boję się, żeby Chuda Cholera znów nie zaczęła szantażować mnie niejedzeniem (z zazdrości o uczucia okazywane jakiemukolwiek innemu niż ona kotu :roll:, nowemu jeszcze w dodatku ), a z drugiej: chciałabym uchronić malutką przed atakami Tadźki, Liliana czy Nuśki (tak tak, krowa też potrafi być wściekła i agresywna :roll: ) :roll: Muszę też się do rana zastanowić, czy zostawić jutro małą na cały dzień luzem w dużym pokoju, czy może lepiej dla bezpieczeństwa przymknąć do tej nowej zdobycznej wystawówki :roll: ...

Nie miał Wielbłąd kłopotu (ja? nie miałam??? toć mam je w stałym asortymencie, nawet wykluczając wszelkie problemy okołomarmurkowe :twisted: ), to nowego marmurka sobie do domu przywiózł :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Pon lip 20, 2009 22:16

Monika pisze:
Wielbłądzio pisze:Dawno nie byłam aż tak przymulona :( Chyba ucieknę dziś wcześniej z pracy, i tak siedzę bezczynnie, bo nie mam siły i głowy za nic się zabrać... Cholera, co mi jest :roll: ???

Infekcja jakas?
tulkam mocno

Nie Moniś, nie infekcja, mnie w sumie nawet nic konkretnie poza tym cholernym tłukącym się sercem nie boli fizycznie... Tak reaguje mój organizm na nerwy, a teraz BARDZO boję się o Babcię :(

Wielbłądzio

Post » Wto lip 21, 2009 6:59

Tiaaa...człowiek zawsze sobie coś weźmie na głowę.. :roll:
Obrazek :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Wto lip 21, 2009 8:09

Wielbłądzio pisze:
Monika pisze:

Infekcja jakas?
tulkam mocno

Nie Moniś, nie infekcja, mnie w sumie nawet nic konkretnie poza tym cholernym tłukącym się sercem nie boli fizycznie... Tak reaguje mój organizm na nerwy, a teraz BARDZO boję się o Babcię :(

Przytulam.
Cos na uspokojenie? jakies ziolka chociaz?

I gratuluje nowego marmurka :D
Monika & Ruda i Kropek. Za TM Bursztyn, Kocinka, Cykoria, Wodzik, Dyś i Zuzia..
Nasz wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=46 ... #p10850216

Monika

Od: Pt lut 22, 2002 12:49

[poprzednia][następna]