Patrzę na Joachimka i też mi się łezka w oku zakręciła bo pięć lat temu wyrwałam śmierci kota który składał się wyłącznie z uszu

Cieszę się że Cycek ma domek

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
No weź! Ja biedna jestem, zadłużona, a tu trzeba będzie robić zrzutę na wieniecMarcelibu pisze:Bardzo dziękuje za uwagę. Femka zostanie dziś zamordowana. Na pewno.
obejdzie sięLemoniada pisze:No weź! Ja biedna jestem, zadłużona, a tu trzeba będzie robić zrzutę na wieniecMarcelibu pisze:Bardzo dziękuje za uwagę. Femka zostanie dziś zamordowana. Na pewno.
zacytuję na wypadek, gdyby coś mi się stałoMarcelibu pisze:Bardzo dziękuje za uwagę. Femka zostanie dziś zamordowana. Na pewno.
Femka pisze:zacytuję na wypadek, gdyby coś mi się stałoMarcelibu pisze:Bardzo dziękuje za uwagę. Femka zostanie dziś zamordowana. Na pewno.
Marcelibu pisze:Femka pisze:zacytuję na wypadek, gdyby coś mi się stałoMarcelibu pisze:Bardzo dziękuje za uwagę. Femka zostanie dziś zamordowana. Na pewno.
Złego szlag nie trafi. Podobno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, lucjan123, luty-1, MB&Ofelia i 34 gości