['] ['] [']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotilisek pisze:Ja o sterylce wiem na 15 kotów 13 jest wykastrowanych. A ją znalazłam jak już w ciąży była. Jakiś 1 miesiąc temu. Jeden śliczny kociaczek. Do sterylki pójdą przed zimą lub wcześniej. A koteczki zostają u mnie![]()
![]()
![]()
kotilisek pisze:
Mamek było 4, wszystkie zaakceptowały kociaka,a kociak je. Tylko ta mała gnida od nich mleka pić nie chciała. Przez ok. 3 godziny i nic. Myślałam że mnie szlak trafi. Byliśmy u weta z kotką (o godzinie 11 w nocy - jednak TEN weterynarz jest z powołania) I dał preparat mleko zastępczy i kicia na SIŁĘ
go pije. Ale widać że w brzuszku już trochę przybywa
.
villemo5 pisze:Kotilisku śmierć Luny to tragedia. Była śliczną kicią.
Coś mnie nurtuje i chciałam o to spytać.
30 czerwca, kiedy przedstawiłaś nam Lunkę, A59 zwróciła Ci uwagę na konieczność sterylki jej matki. Pisałaś wtedy takkotilisek pisze:Ja o sterylce wiem na 15 kotów 13 jest wykastrowanych. A ją znalazłam jak już w ciąży była. Jakiś 1 miesiąc temu. Jeden śliczny kociaczek. Do sterylki pójdą przed zimą lub wcześniej. A koteczki zostają u mnie![]()
![]()
![]()
18 lipca na propozycję znalezienia mamki dla słabnącej Lunki piszesz tak:kotilisek pisze:
Mamek było 4, wszystkie zaakceptowały kociaka,a kociak je. Tylko ta mała gnida od nich mleka pić nie chciała. Przez ok. 3 godziny i nic. Myślałam że mnie szlak trafi. Byliśmy u weta z kotką (o godzinie 11 w nocy - jednak TEN weterynarz jest z powołania) I dał preparat mleko zastępczy i kicia na SIŁĘ
go pije. Ale widać że w brzuszku już trochę przybywa
.
No coś mi tu nie gra... Skąd w wysterylizowanym stadzie aż 4 mamki do wyboru? Zaniepokoiło mnie to. Możesz wyjaśnić?
Olga-Negra pisze:WITAM WSZYSTKIE PANIE WIEDŹMY
Chciałabym przystąpić do Paktu Czarownic
Jestem szczęśliwą opiekunką czarnej jak smoła sosnowieckiej Negry i rudego jak marchewka głogowskiego Iggy'ego.
Proszę o odpowiedź na jakie konto mam wpłacić składkę
villemo5 pisze:Uffffffffffff....
No to sama widzisz ile kociej biedy jest i w jakim tempie się mnoży![]()
Ślicznej Lunki bardzo żal...
Jednak jeszcze raz dziś Ciebie zaczepię![]()
Jadźka to śliczna kotusia. Myślę, że znalazłaby domek. Nie rozważałaś takiego rozwiązania?
Dzyśka pisze:...bry...
Po 12 Wojtek będzie miał operację, więc potrzebne mocne czary i wielgaśne kciuki
ewa74 pisze:Dzyśka pisze:...bry...
Po 12 Wojtek będzie miał operację, więc potrzebne mocne czary i wielgaśne kciuki
Obowiązkowo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości