Czoko ma już domek:) Aleba, Wejaga - dzięki :):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 19, 2009 21:41 Czoko ma już domek:) Aleba, Wejaga - dzięki :):):):):):)

Mała 3 - miesięczna tri, śliczna. Trafiła do lecznicy, teraz jest zdrowa i musi dać miejsce kolejnym, chorym kociakom :? Dalszy pobyt kici w lecznicy może skutkować zakażeniem od chorych kociaków leczonych w lecznicy :oops:

DT na CITO potrzebne :!: :!: :!: :!:

Uzupełniam informację - mała kicia jest u mnie. Niestety prawda jest taka, że nie powinna tu być - z różnych bardzo ważnych powodów.

Nie mogłam jednak dopuścić do tego, żeby mała - która została uratowana, bo była bardzo chora - zaraziła się od innych kociaków.

DT - baardzo potrzebne :!: :!: :!: :!: :!: O DS wspominać nie będę, ale to może trochę czasu zająć.
Ostatnio edytowano Czw lip 23, 2009 0:26 przez Aleksandra59, łącznie edytowano 3 razy

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Nie lip 19, 2009 22:41

To w tytule "Nie mogłam odmówić" znaczy że A59 wzięła kolejnego kota z lecznicy na tymczas :( Czego niestety nie powinna robić, ze względu na koty specjalnej troski przebywające u niej :x
Jeśli ktoś może przytulić koteczkę bardzo, bardzo prosimy :!: To mała kolorowa koteczka, ona dom znajdzie z całą pewnością :!: Pomożemy z ogłoszeniami :roll:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lip 20, 2009 6:22

Podnoszę, bo bardzo ważne!
Pomóżmy Oli i kiciuni!

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon lip 20, 2009 7:39

Podrzucam z rana!

Ola, wszystko ok? Dajesz sobie radę finansowo? Jakby co - dzwoń.

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pon lip 20, 2009 10:16

Mogę pomóc z ogłoszeniami.
Poproszę tylko jakiś opis, dane kontaktowe i zdjęcia na maila: aleba@wp.pl.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon lip 20, 2009 10:19

Mała tri ma ogromne szanse na szybki domek, więc trzymamy w górze wysoko wątek
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon lip 20, 2009 14:05

A59 ma w małym mieszkaniu 7 kotów.
Stareńka rezydentka Kika, dla której stres nie jest obojętny, a która bardzo źle znosi inne koty :!:
Dwoje rezydentów, w tym Fifi, który ostatnio choruje na uszy.
Puszkin i Allan dwa kocury, które dzikują, nie pozwalają się zbliżać do siebie
Aluś i Bajeczka - 2 koty BARDZO SPECJALNEJ TROSKI (Aluś ma karłowatość przysadkową, Bajeczka ma problemy neurologiczne)

Do tego Ola podjęła się opieki na Fiołek, która trafi do niej PO OPERACJI u Garncarza :roll:

Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że ta mała kicia nie powinna trafić do Oli? :( Bo Ola pracuje na pełnym etacie. I choć serce ma wielkie, to naprawdę nie wiem jak da sobie radę.
I tu znów klops... Jak najszybciej trzeba spełnić prośbę Aleby o dane do ogłoszeń... Tylko czy Ola zdąży się tym zająć? Dziś po pracy odbiera z dworca kicię do operacji (tak zrozumiałam). 8 godzin w robocie, a potem ciągle w biegu. I jeszcze płacz do słuchawki - nie krzycz na mnie...

Nie krzyczę... Tylko błagam o pomoc. Bo jak Ola padnie, to nie jeden kot będzie potrzebował pomocy, a osiem kotów...

HELPUNKU!!!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lip 20, 2009 14:18

Prosimy o pomoc :!:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 20, 2009 14:34

villemo5 pisze:A59 ma w małym mieszkaniu 7 kotów.
Stareńka rezydentka Kika, dla której stres nie jest obojętny, a która bardzo źle znosi inne koty :!:
Dwoje rezydentów, w tym Fifi, który ostatnio choruje na uszy.
Puszkin i Allan dwa kocury, które dzikują, nie pozwalają się zbliżać do siebie
Aluś i Bajeczka - 2 koty BARDZO SPECJALNEJ TROSKI (Aluś ma karłowatość przysadkową, Bajeczka ma problemy neurologiczne)

Do tego Ola podjęła się opieki na Fiołek, która trafi do niej PO OPERACJI u Garncarza :roll:

Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że ta mała kicia nie powinna trafić do Oli? :( Bo Ola pracuje na pełnym etacie. I choć serce ma wielkie, to naprawdę nie wiem jak da sobie radę.
I tu znów klops... Jak najszybciej trzeba spełnić prośbę Aleby o dane do ogłoszeń... Tylko czy Ola zdąży się tym zająć? Dziś po pracy odbiera z dworca kicię do operacji (tak zrozumiałam). 8 godzin w robocie, a potem ciągle w biegu. I jeszcze płacz do słuchawki - nie krzycz na mnie...

Nie krzyczę... Tylko błagam o pomoc. Bo jak Ola padnie, to nie jeden kot będzie potrzebował pomocy, a osiem kotów...

HELPUNKU!!!

Wszystko szczera prawda, mnie też prosiła wczoraj, żebym na nią nie krzyczała, choć przecież nie krzyczałam tylko tłumaczyłam to co sama bardzo dobrze wie...
Jedna tylko zmiana - Fiolka przyjedzie nie dzisiaj a we środę, chociaż nie wiem czy to cokolwiek zmienia :evil:
Koniecznie trzeba przejąć tę kotkę od Oli :!: I ogłaszać :!:
Jeśli Ola będzie miała kłopoty ze zdjęciami to do niej pojadę i obfotografuję małą.
Kotki wziąć niestety nie mogę. U mnie sytuacja na froncie kocim nieciekawa, ale gorzej z dużymi - nie może do mnie trafić nawet połówka futra na tymczas :cry:

barba50

Post » Pon lip 20, 2009 14:53

A ja jestem za daleko... :evil:

Jednak jest we mnie przekonanie, że ta mała kicia nie może do Oli trafić. Dla dobra kotów Oli, dla dobra kici po operacji, dla dobra samej malutkiej kici...
O Oli już nie wspominam...

Czy nikt z W-wy nie ma możliwości przyjąć małej tri na DT??????
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon lip 20, 2009 14:56

Hopsa!

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Pon lip 20, 2009 15:51

Podrzucę.

kaa7

Od: Śro cze 21, 2006 15:55

Post » Pon lip 20, 2009 18:28

Bardzo pilne :!: :!: :!:

barba50

Post » Pon lip 20, 2009 19:00

Koteńka czeka na domek.
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon lip 20, 2009 19:44

Kotka już u Oli. Potrzebny szybko dom tymczasowy :!:

barba50

[następna]