beznadziejna pisze:tu macie przepis (po angielsku, ale zawsze):
http://www.nigella.com/recipe/recipe_de ... px?rid=288
A co to jest ten płaski-liść??? Lubczyk? Pietruszka?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
beznadziejna pisze:tu macie przepis (po angielsku, ale zawsze):
http://www.nigella.com/recipe/recipe_de ... px?rid=288
Gohag pisze:beznadziejna pisze:tu macie przepis (po angielsku, ale zawsze):
http://www.nigella.com/recipe/recipe_de ... px?rid=288
A co to jest ten płaski-liść??? Lubczyk? Pietruszka?
jolab pisze:A swoją drogą mogłabym kk wypromować z lekka na NK.I może banerek by się przydał?
alareipan pisze:jolab pisze:A swoją drogą mogłabym kk wypromować z lekka na NK.I może banerek by się przydał?
Jola a co to jest NK?
IKA 6 pisze:Ta druga wersja arbuza ciekawa, ale nie przepadam za czarnymi oliwkami, wole zielone.Ale spróbowac warto. No i tak przez pogode z postu kastracyjnego przeszłysmy na kulinarnyAle warto było.
Gohag pisze:alareipan pisze:jolab pisze:A swoją drogą mogłabym kk wypromować z lekka na NK.I może banerek by się przydał?
Jola a co to jest NK?
Nasza Klasa. U nas chyba najpopularniejsza strona internetowa. Na ogłoszenia tam zamieszczane nawet czasem ktoś odpowie...![]()
alareipan pisze:TZ wlasnie stwierdzil, ze on tez lubi zolty ser z dzemem, ale woli dzem z serkiem topionym![]()
Rejestrowalam sie na Naszej klasie kiedys, ale nie wiedzialam, ze tam mozna jakies ogloszenia dawac
Malk pisze:alareipan pisze:TZ wlasnie stwierdzil, ze on tez lubi zolty ser z dzemem, ale woli dzem z serkiem topionym![]()
no proszę. a ze mnie zawsze się rodzina śmiała, że jakaś dziwna jestem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1371 gości