Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alareipan pisze:cangu pisze:robiłam bazarek ale prawie nikt nie wpłacał, tzn. tylko kilka osób, które i tak same nie mająi w sumie same zbierają. Myśle, że udało by się wynegocjować cene 40 zł za sterylke ale to i tak z 400 zł, nie wiem czy przez wakacje ale naprawde trudno jest coś uzbierać na te cele. A może macie pomysły na aukcje allegro? jak tu skutecznie przekonać ludzi z poza MIAU by wpłacali? chyba coś robie nie tak bo na sterylki ludzie nie dają, na chore tak ale nie na sterylki, o szczepieniach już nie wspomne, jest tego mase do zaszczepienia i nie ma środków.
Za taka cene, rozkladajac to troche w czasie, to i z Kasy to pokonamy.
A fani sterylizacji sa i wplacaja... Zeby daleko nie szukac... spojrz np. na Malk... dziewczyna chudziutka, nie dojada.... juz alareipan jej konto do cna wyczyscila...![]()
![]()
![]()
I inne dziewczyny tez
Z bazarkami jest teraz roznie, wakacje, urlopy, ale podeslij co masz.
Malk pisze:alareipan pisze:cangu pisze:robiłam bazarek ale prawie nikt nie wpłacał, tzn. tylko kilka osób, które i tak same nie mająi w sumie same zbierają. Myśle, że udało by się wynegocjować cene 40 zł za sterylke ale to i tak z 400 zł, nie wiem czy przez wakacje ale naprawde trudno jest coś uzbierać na te cele. A może macie pomysły na aukcje allegro? jak tu skutecznie przekonać ludzi z poza MIAU by wpłacali? chyba coś robie nie tak bo na sterylki ludzie nie dają, na chore tak ale nie na sterylki, o szczepieniach już nie wspomne, jest tego mase do zaszczepienia i nie ma środków.
Za taka cene, rozkladajac to troche w czasie, to i z Kasy to pokonamy.
A fani sterylizacji sa i wplacaja... Zeby daleko nie szukac... spojrz np. na Malk... dziewczyna chudziutka, nie dojada.... juz alareipan jej konto do cna wyczyscila...![]()
![]()
![]()
I inne dziewczyny tez
Z bazarkami jest teraz roznie, wakacje, urlopy, ale podeslij co masz.
co to za obmawianie za plecami!! ja nie dojadam, żeby za kociakami po dachach łazić, a nie - bo pensja na kastracje idzie!!
poza tym uwielbiam jeść... właśnie zjadłam miseczkę bobu z masłem, solą czosnkową i serem... mniam
alareipan pisze:A swoja droga to jak ten ser? Je sie ze skorkami?
alareipan pisze:Drogie Panie...
Z arbuzem i feta to jest tak: Ania poszla (beze mnie) na impreze. Zglodniala. Posrod propozycji kulinarnych znalazla salatke skladajaca sie z pokrojonych kawalkow arbuza i kosteczek fety. Skrzywila sie. Jej kolezanka miala wiecej odwagi i na szczescie nie zatrzymala sekretu dla siebie. Ania krecac glowa, uderekowana skwaszona mina niesmialo sprobowala i...
Kiedy przy najblizszej okazji zrobila taka salatke w domu, moja mina byla rownie skwaszona. Pomyslalem, ze... mniejsza o to. Mieszkalem w Grecji rok i w zyciu nie spotkalem sie z takim polaczeniem, a przeciez - myslalem - najbardziej wyrobieni kulinarnie na kontynencie Grecy dawno wpadliby na cos takiego. Szczegolnie, ze i arbuzow i fety jest u nich wiecej niz piasku na plazy.
Teraz - zeby nie zanudzac juz dluzsza opowiescia - nie wyobrazam sobie zycia bez tej salatki. Dodajemy do tego tosty z jakims hiszpanskim chorizo czy salami z serem i... Lazurowe greckie niebo w niewyrobionej gebie.
Pozdrawiam i smacznego TZ.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, kasiek1510 i 1411 gości