Bombilla i reszta - PUMCI JUŻ NIE MA

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 18, 2009 22:07

Właśnie wróciliśmy od MB. :D Bardzo dziękujemy za miłą gościnę. :D

No i tu zaczyna się ten moment, kiedy nie wiem, co napisać. :lol:

To może zacznę od Pumci, która nie dość, że nas witała od progu, to jeszcze baaardzo chciała się głasiać a potem pokazała nam, jak wesołym i szczęśliwym jest kotkiem najpierw wesoło i energicznie hasając po ogródku a następnie rozkosznie wyciągając się w fotelu na poduszeczce - podsypiając i zarazem nadstawiając się do głasiania. :love: Pumcia jest śliczna i słodka! :love:

Ogródek jest suuuper! 8) Chodziłam sobie boso po świeżo skoszonej trawie i to bez obaw, że trafi mi się jakaś nieprzyjemna niespodzianka. :mrgreen:

A teraz przejdźmy do bardziej drażliwych tematów, bo trzeba tu zdementować parę spraw. :twisted: Dziewczynki są po prostu ANIOŁKAMI! :love: Bisia ciągle za nami chodziła aż w końcu przyszła do mnie i Tż, kazała nam się wygłasiać, ocierała się i okazywała zaniepokojenie, gdy głasianki choć na chwilę ustały. Kropcia sobie słodko spała zwinięta w kłębuszek tuż przy nas. A Kasia, biedna Kasia o której się tu tak brzydko mówi "złośnica" :twisted: , Kasia leżała sobie między mną a Tż i w pełni zrelaksowana i zadowolona oddawała się naszym głasiankom! :love: Także już nie wierzymy w ani jedno słowo na temat rzekomo nieanielskich charakterków dziewczynek :!: 8) :twisted: :lol:
Obrazek

grrr...

Od: Pon paź 09, 2006 19:32

Post » Sob lip 18, 2009 22:18

No i proszę, ładnie to tak Mb, obmawiać niewinnie swoje dziewczynki na forum? :mrgreen:

A gdzie zdjęcia Pumci? Też bym chciała zobaczyć szczęśliwą koteńkę :crying:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Sob lip 18, 2009 22:21

Przykro mi o tym pisać, ale moje koty zachowały się dzisiaj wobec mnie nieładnie, bardzo nieładnie :evil:

Wszystko, co zostało napisane przez grrr... to niestety prawda - i to niestety niecała prawda :cry:
Żeby dołożyć mi ostatecznie, Kasia podczas głaskania wyciągnęła łapkę do TŻ-a grrr... żeby się potrzymać za rączki :placz:

I jak ja teraz wyglądam :?: :crying:

Zdjęcia zaraz będą.

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob lip 18, 2009 22:28

kosma_shiva pisze:Pozdrowienia dla kochanej Pumci, Ciebie i twoich trzech pozostałych paniem ode mnie, Nikodema, Leona, Nory i Kasi !! :P :P

Dziękujemy za pozdrowienia i prosimy o przekazanie Twojej Czwórce głasków ode mnie i całusków od mojej Czwórki :D

mb

Post » Sob lip 18, 2009 22:31

EwKo pisze:8O :oops:
Oż kurde :oops:

No, bo dalej nie doczytałam i założyłam, że chodzi o gosci forumowych, którzy u mb byc mieli/byli/niewłaściwe skreślić :oops:

:ok: za bezproblemową aklimatyzację! :P

Kciuki przydadzą się bardzo, bo nadal niektórzy posykują i burczą na niektórych, którzy także posykują i burczą :lol:

mb

Post » Sob lip 18, 2009 22:33

mb pisze:Żeby dołożyć mi ostatecznie, Kasia podczas głaskania wyciągnęła łapkę do TŻ-a grrr... żeby się potrzymać za rączki :placz:

Mb, dlaczego tak bardzo płaczesz? :roll:
Chyba powinnaś się cieszyć! :wink:
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Sob lip 18, 2009 22:40

mb pisze:Przykro mi o tym pisać, ale moje koty zachowały się dzisiaj wobec mnie nieładnie, bardzo nieładnie :evil:

Wszystko, co zostało napisane przez grrr... to niestety prawda - i to niestety niecała prawda :cry:
Żeby dołożyć mi ostatecznie, Kasia podczas głaskania wyciągnęła łapkę do TŻ-a grrr... żeby się potrzymać za rączki :placz:

:lol:
Obrazek

grrr...

Post » Sob lip 18, 2009 22:50

kasia86 pisze:
mb pisze:Żeby dołożyć mi ostatecznie, Kasia podczas głaskania wyciągnęła łapkę do TŻ-a grrr... żeby się potrzymać za rączki :placz:

Mb, dlaczego tak bardzo płaczesz? :roll:
Chyba powinnaś się cieszyć! :wink:

:evil: :lol:

A oto Pumcia na SWOIM fotelu (już wczoraj uznała, że fotel po prostu jej się należy :lol: )

Obrazek Obrazek Obrazek

mb

Post » Sob lip 18, 2009 23:00

Mimo upału Pumcia miała niezły apetyt - w ciągu dnia pochłonęła blisko 40 dkg(ową) paczuszkę Bozity kurczak z watróbką. Pomagała jej w tym trochę Bisia, która aż krzyczała, żeby też jej tego dać, ale nie była to duża pomoc :smiech3: , a do tego braki zostały uzupełnione RC Oral Mature :lol:

mb

Post » Sob lip 18, 2009 23:02

Kochana Pumcia :love: Nareszcie w swoim WŁASNYM domku :D

Mb, wiadomo dlaczego dziewczynki były dzisiaj tak wylewne dla gości :smiech3: Dziewczynki doszły do wniosku, że zemsta jest słodka :twisted:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob lip 18, 2009 23:05

mb pisze:Mimo upału Pumcia miała niezły apetyt - w ciągu dnia pochłonęła blisko 40 dkg(ową) paczuszkę Bozity kurczak z watróbką. Pomagała jej w tym trochę Bisia, która aż krzyczała, żeby też jej tego dać, ale nie była to duża pomoc :smiech3: , a do tego braki zostały uzupełnione RC Oral Mature :lol:

Zjadła prawie całe opakowanie Bozity? 8O Moja dorodna dwójka takie opakowanie zwykle zjada na 3 razy, a taka niepozorna Pumcia na raz :smiech3:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Sob lip 18, 2009 23:10

anna09 pisze: Moja dorodna dwójka takie opakowanie zwykle zjada na 3 razy, a taka niepozorna Pumcia na raz :smiech3:

Pumcia też nie zjadła tego na raz, lecz na kilka mniejszych razy :lol:

mb

Post » Sob lip 18, 2009 23:11

Pumcia domyśliła sie gdzie jest fajne miejsce do spania. :D
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob lip 18, 2009 23:24

kasia86 pisze:Pumcia domyśliła sie gdzie jest fajne miejsce do spania. :D

Bo Pumcia w poprzednim domku miała swój ulubiony fotel, więc tutaj ten mebel też jest dla niej ważny :lol:

Zapomniałam napisać, że gdy grrr... z TŻ-em wyszli pozachwycać się :lol: naszym ogródkiem, to Pumcia przez chwilę szalała jak mały kociak: polowała na jakieś owady, skakała, biegała i kręciła się za własnym ogonkiem :lol:

mb

Post » Sob lip 18, 2009 23:41

mb pisze:Zapomniałam napisać, że gdy grrr... z TŻ-em wyszli pozachwycać się :lol: naszym ogródkiem, to Pumcia przez chwilę szalała jak mały kociak: polowała na jakieś owady, skakała, biegała i kręciła się za własnym ogonkiem :lol:

Ach, piękny był to widok! Takie beztroskie szaleństwa w trawie. Widać, że Pumcia już odżyła i że już się zadomowiła! To teraz taki zrelaksowany, wesoły, słodki koteczek! :love:
Obrazek

grrr...

[poprzednia][następna]