i to nie tylko dlatego, że kontrola wypadła na 99%

Kocianki przez grube tyłki skoczne nie są, ale lubią wisieć wychylone i gapić się na gołębisie urzędujące pod drzewami a ja nie chcę zejść na zawał jak mi znikną z oczu i wołane udają, że są głuche.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Yyyyy...siatkujesz balkon?
Amika6 pisze:Sąsiadka myślała, że to dla pnączy balkonowych![]()
pixie65 pisze:Kolega Kierownik przejął się nieco moimi sugestiami na temat aspergillus niger i stara się jak może najszybciej wyekspediować Rąsię z pracowni...
Theodora pisze:A jesteś pewna, że te aspergillus niger na rąsi są![]()
Bo ja bym miała pewien plan....Naraził mi się ktoś tam w robocie i zasłużył na plagi egipskie
pixie65 pisze:Mamy taką jedną piwnicę - pójdę i trochę poskrobię![]()
Ale to plan taki bardziej długodystansowy - jakbyś chciała coś na szybko to mogę pomyśleć...
pixie65 pisze:Ulala.....widzę, że człek ów nawet bez aspergillusa nigra ma przechlapane...
Ciekawam, czymże on się naraził Cioteczce Theodorze
Theodora pisze:Nituś mnie kocha. Tańczy wokół mnie na paluszkach z grzbiecikiem w pałączek, grucha do mnie miłośnie i barankuje moje łydki. DlaczegoBo gdy wracam z pracy, dostaje porcję prawdziwego mięcha z kurzego biustu
A Miranda nie chce tego jeść
pixie65 pisze:Mięcho - mięchem ale jestem przekonana, że Nituś kocha Cię nie tylko z tego powodu
Theodora pisze:pixie65 pisze:Mięcho - mięchem ale jestem przekonana, że Nituś kocha Cię nie tylko z tego powodu
Nituś kocha mnie też w sobotnie poranki - jest to pora cotygodniowego szczotkowania futerkaNo i tak na codzień też mnie kocha, ale nie wiem, dlaczego
![]()
Theodora pisze:A jak zdrowie Fredzi-Psa i ogólnie całego Towarzystwa, oczywiście z Gwiazdą tego wątku na czele
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Anna2016, Google [Bot], haaszek, Lifter i 39 gości