a ja znow bede miala problem jaką karme dla moich futer wybrać.
Jak byly malentaskie dostawaly rc babycat, pozniej kittena, pozniej kupowalam ariona. W koncu sie zdenerwowalam, ze co tydzien latam do sklepu po kilogram karmy i zamawiam od tamtego czasu duzy worek. Od tego czasu miały Orijena teraz mają Boscha kittena. Zbliza sie czas w ktorym dziewuszki skoncza 12 miesiecy. W przyszlym miesiacu bede musiala kupic nowy worek karmy, bo 10kg Bosch'a juz jest mniej jak wiecej.
Nie wiem czy system na jaki wpadłam, zeby co dwa miesiące dostawały inną suchą karme jest dobry... wybrać kilka marek karm i kupowac na zmiane?
Dzis weszlam na zooplusa znalazłam karmę Smila i Happy Cat, co o nich sądzicie ? Nie wiem którą z nich mam teraz wybrać Orijena, Acane, Smile czy Happy Cat'a a moze Boscha Adulta, bo teraz mają jeszcze kittena... Dodam, ze sucha karma jest podstawa zywienia moich kociastych do tego dostają drob/ podroby, ale nie codziennie. a od swieta i wolowinke im kupie, bo u nas droga;)
zwariuję
niepowiem, ze promocja na Smile 8kg za 85,60 jest zachęcająca, ale czy to dobra karma ?