Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:PS. Właśnie wychłeptałam ze cztery szklaneczki koktajlu truskawkowegoZ całego kubka jogurtu, 0,25 l mleka, iluś tam truskawek i kilku łyżeczek cukru... Kiedyś powinnam zostać pokarana za łakomstwo
![]()
![]()
(i to w jakiś inny, dodatkowy sposób: nie tylko grubym dupskiem i brzuchem
)
Wielbłądzio pisze:No, nareszciePrzez cały dzień nie mogłam się dopukać na miau, czułam się jak narkoman na głodzie
![]()
Wielbłądzio pisze:Wiem tylko tyle, że Babcia żyje. Ojciec też nie wie nic więcej![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Plusinek rano najpierw usiłował zwalić na siebie gorące żelazko, ciągnąc je za sznur, a w chwilę potem - opieprzony i przegoniony spod deski do prasowania - wskoczył mi pod ręce: dosłownie jeszcze z centymetr i by się poparzył (prasowałam akurat na najwyższej temperaturze)
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:No, nareszciePrzez cały dzień nie mogłam się dopukać na miau, czułam się jak narkoman na głodzie
![]()
Czyli Ty też?![]()
rano, kiedy próbowałam załadować stronę "forum.miau.pl" poczułam... taką wielką pustkę
*anika* pisze:Wielbłądzio pisze:Plusinek rano najpierw usiłował zwalić na siebie gorące żelazko, ciągnąc je za sznur, a w chwilę potem - opieprzony i przegoniony spod deski do prasowania - wskoczył mi pod ręce: dosłownie jeszcze z centymetr i by się poparzył (prasowałam akurat na najwyższej temperaturze)
oj, co chcesz od biednego czarnego koteczkaprzecież on tak niechcący
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 46 gości