Gadający Guido z Opola szczęśliwy u Arnoldowej ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 09, 2009 8:07

Czyli przez zoladek do serca ?Dobra strategia,ale u mnie dziala tylko na Dudusia-bo mlody i glupi jeszcze.Reszta ma wyzsze wymagania ,niestety.A z innej beczki-mysle,ze u kotow,jak podobno u ludzi,kazdy ma swojego sobowtora.Nie zawsze dotyczy to charakteru,ale wygladu owszem.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Od: Czw gru 18, 2008 12:31

Post » Czw lip 09, 2009 8:45

Fotki mnie rozbroiły.. co jedna to lepsza :D :lol:
Obrazek

dzikus

Od: Nie paź 02, 2005 16:42

Post » Czw lip 09, 2009 9:06

ARNOLD pisze:Czyli przez zoladek do serca ?Dobra strategia,ale u mnie dziala tylko na Dudusia-bo mlody i glupi jeszcze.Reszta ma wyzsze wymagania ,niestety.A z innej beczki-mysle,ze u kotow,jak podobno u ludzi,kazdy ma swojego sobowtora.Nie zawsze dotyczy to charakteru,ale wygladu owszem.

To szczęśliwa kobieta z Ciebie. Cała moja banda to straszne pasibrzuchy :roll: Czasami nazywam Ich czterołapnymi odkurzaczami :wink: A co do charakterków, to zazwyczaj u kotów panuje duża różnorodność, ale czasem zdarzają się charakterologiczne klony - tak jak nasze Pręgusie :wink:

Pozdrawiamy naszą bandą :)

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt lip 10, 2009 8:09

Musze zapamietac te czterolapne odkurzacze.Dobre !!!
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Pt lip 10, 2009 8:47

ARNOLD pisze:Musze zapamietac te czterolapne odkurzacze.Dobre !!!

Dziękuję :oops:

Są jeszcze kręcidupki i pasibrzuszki :P

Erin

Post » Nie lip 12, 2009 18:05

Moje bardziej pasuja do krecidupkow.Pasibrzuchy to one nie sa tzn. oficjalnie nie sa.Dostaja tylko suchy royal,oczywiscie znika z misek,ale bez wielkiego entuzjazmu.Maja chyba bardzo oszczedny metabolizm,dlatego tak ,, dobrze ,, wygladaja.A ostatnie dni nadspodziewanie spokojnie-zadnych ekscesow,wyskokow,aktow nierzadnych i lamania prawa.Jak w niebie-czyli nudno.Troche sie powdzieczylismy do milych,sobotnich gosci,wyprobowalismy nowa zabawke,a pozatym jak w ,, Rejsie ,,-nuda,nuda,nuda.Brakuje mi ekstremalnych przezyc i mam nadzieje,ze nie zrobili sie grzeczni juz na zawsze.Chyba wole demony od aniolow.A w oczekiwaniu na nowe - fotki. Nudno,moze sobie troche poleze ? Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 12, 2009 18:08

A moze cos sobie upoluje ? Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 12, 2009 18:11

Grzywka! My love!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie lip 12, 2009 19:05

Fajne te Twoje kręcidupki :love:

W tym tygodniu powinna dojść paczuszka.

Erin

Post » Pon lip 13, 2009 18:14

A ja tak po cichutku, serdecznie chciałabym zaprosić na Bazarek.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie lip 19, 2009 21:18

W imieniu wszystkich kociastych - i tych malutkich i kociej młodzieży i dorosłych, pozwolę sobie serdecznie zaprosić na Bazarek. :)

Co u Guidusia słychać?

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie lip 19, 2009 22:25

Dzisiaj bedzie na wesolo tylko w czesci.Jego Szerokosc mial wypadek.Pisalam wczesniej,ze nauczyl sie wskakiwac na piec kuchenny.Chetnie korzysta ze swojej nowej umiejetnosci,bo z pieca-zamykanego klapa oczywiscie-moze wlezc na blat i zrobic kipisz w przygotowywanym jedzeniu.Cesarska Wysokosc kpi sobie z prawa grawitacji i to sie zemscilo.Dzisiejszego ranka jak zwykly przy porannej kawie chcial sprawdzic czy nie uzywam za duzo cukru,bo to przeciez szkodzi.I jak zwykle,z wielkim loskotem,wskoczyl na piec.A wlasciwie probowal wskoczyc,bo cos nie wyszlo.Albo sie rozmyslil w locie albo za duzo utyl albo matka-ziemia nie chciala go wypuscic ze swoich objec.Efektem tego Wladca Czterech Stron Swiata,Jego Cesarska Wysokosc,Wielkie Pasiaste Pandemonium ....plasnelo o kafle podlogowe az zatrzesla sie ziemia.W pierwszej chwili zamknelam oczy zeby nie ogladac jego zwlok.Ale po chwili ostroznie otworzylam powieki i ...zobaczylam Gidla lezacego na plecach z mina pt :czy ktos mi powie czy zyje ?Na szczescie wykazywal oznaki zycia,krwawej plamy nie bylo i do tego wierzgal nogami,wiec kregoslup caly.W tym momencie mimo tragicznej sytuacji zaczelam sie smiac.Jego Wysokosc stracil cala swoja wysokosc,wygladal jak zolw przewrocony na plecy.Wierzgal swoimi krotkimi nozkami tak nieporadnie,ze nic tylko sie smiac.Stado chyba tez doszlo do tego wniosku,sadzac po ich minach.Na ten widok Guid Pogromca nie wytrzymal-co jak co,ale jego poddani nie beda sie z niego nabijac.Jednym ,nawet zgrabnym,ruchem kopyrtnal sie na podwozie ,otrzasnal i dalej karac niewdziecznikow.Rozpetalo sie Pandemonium,ktore po chwili ucichlo,bo pokonani wsiakli w mysie dziury.Mnie tez sie oberwalo,na szczescie tylko wzrokowo.Spojrzenie stalowo-szarych,zimnych jak lod oczu zapowiedzialo,ze nastepnym razem tak latwo sie nie wymigam,ale tym razem mi odpusci.Odetchnelam z ulga.Na dowod,ze Ksieciunio-Zabunio zyje,caly i zdrow,za chwile zdjecia.Rozkoszne zreszta.
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 19, 2009 22:30

Taki jestem milutki i malutki Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD

Post » Nie lip 19, 2009 22:32

Obrazek
ObrazekObrazek

ARNOLD