Ta niepewność co się stało z dwójką dzielnych czarnych maluszków jest okropna

Klatki są pełne podrostków i maluszków

Mamy obecnie 22 kociaki!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nov@ pisze: no i już wiem, co miałaś na myśli mówiąc, że Gwiazdor taki "kobiecy"Urocze rozmowy sobie prowadziliśmy w samochodzie
![]()
Mała1 pisze:a pewnie,ze wycałowałysmy![]()
Boenka jeszcze w dodatku nakarmiła baardzo mocno, jak jeszcze Kuba doprawił, to koopa w drodze murowana![]()
A że Gwiazdor jest fajny mówic nam nie trzeba-wszystkie katowickie koty to fajne chłopaki![]()
---------------------
a czarnuszki w domku, hyhyhyhyhy![]()
mam nadzieje,ze domek dobry![]()
to jeszcze piekna rudo-biała mama przed która szykuje sie mała sznsa, na bank tą szanse ma jej córka tri, a mama zalezy czy dogadałaby sie z innymi kotami i psami.
a widze,ze niestety na psy bardzo źle reaguje
cdn
wiem...Nov@ pisze:Ja myśle, halbina, że to niestety nie takie proste zaproponować kotkę za kotkę... Jeśli ta pani chce Honoratę z córką trikolorką a nie z buraską (buraska na razie zostaje), to znaczy, że się jej spodobały akurat one... trudno się w sumie dziwić, bo pani ma jakieś meine coon'y, więc pewnie lubi długowłose... no a rudzielec jest chyba jakąś mieszakną, bo tą sierść ma dłuższą... no a jej córcia jest faktycznie przepiękna.
Ja oczywiście nie mówię, że Jasmince cokolwiek brakujeno ale jak pani weźmie małą tri, to pewnie nie weźmie z nią innej mamy... Ja się tylko zastanawiam jak to będzie jak pani weźmie jedną córcię, mama się "nie sprawdzi"
a druga córcia w miedzyczasie będzie już u innej mamki...
Znaczy no, nic nie będzie, tylko trochę szkoda by było całej "akcji"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], lucjan123 i 71 gości