- i patrz. Tak rozpadła się piękna męska przyjaźńmimw pisze: Zefir i Senea pięknie się prowadzają jako para, śpią przytuleni, a Zenit jako zazdrosne piąte koło u wozu obsykuje małą na każdym kroku

A Largo? Uszczęśliwił Was urobkiem? Biedak...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
- i patrz. Tak rozpadła się piękna męska przyjaźńmimw pisze: Zefir i Senea pięknie się prowadzają jako para, śpią przytuleni, a Zenit jako zazdrosne piąte koło u wozu obsykuje małą na każdym kroku
EwKo pisze:Pingwiny wyglądają jak mój Jurek, tylko że mój gad ma nieco dłuższe rękawy w tym swoim fraczku![]()
Obejrzałam albumik: chłopak faktycznie lubi kabelkiTo Fretka jest szefową?
EwKo pisze:- i patrz. Tak rozpadła się piękna męska przyjaźńmimw pisze: Zefir i Senea pięknie się prowadzają jako para, śpią przytuleni, a Zenit jako zazdrosne piąte koło u wozu obsykuje małą na każdym kroku![]()
A Largo? Uszczęśliwił Was urobkiem? Biedak...
EwKo pisze:Mela ma dwie dziury - zdaniem weta - po zastrzykach, ale nie wiem, jakich. Takie łyse placki delikatniutkiej skóry.
EwKo pisze:Nie. Nic a nic, ale nie wiem, czy o takich dziurach mówisz, o jakich ja myślęNo i nie wiem, jak wyglądały, zanim osiągnęły obecny stan (Melkę mam od , hmm... 2007 r. ?) Nie powiększają się, nic siętam nie dzieje - po prostu są.
grrr... pisze:U Zuzi to jest przede wszystkim świeże. Dwa lub trzy to powierzchniowe zmiany tylko do obserwacji, jedno niestety głębsze i większe. Ehh.Na szczęście to podobno nie boli.
mb pisze:grrr... pisze:U Zuzi to jest przede wszystkim świeże. Dwa lub trzy to powierzchniowe zmiany tylko do obserwacji, jedno niestety głębsze i większe. Ehh.Na szczęście to podobno nie boli.
Biedna Zuzia![]()
Ależ ma pechowe lato.
Trzymam kciuki, żeby Zuzia wyzdrowiała jak najszybciej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 75 gości