Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rudaa pisze:
Cztery kocury, jedna dziewczynka. Mają ok 5 tyg. Chyba nie muszę pisać, że są w TRAGICZNYM stanie, bo to chyba widać na zdjęciach. PILNIE TRZEBA JE ZABRAĆ ZE SCHRONU. Jeden ma całkowicie sklejone oczka. POMOCY!!!!![/b][/color]
Rudaa pisze:KONIECZNIE DT KOCUREK Z MEGA BIEGUNKĄ STRASZLIWIE MIAUCZY W KLATCE. W tym stanie chyba niedługo pożyje.Ma ok 2,5 miesiąca.
Rudaa pisze:
376, 377, 378, 379 Trzy bure i jeden czarny. Wszystkie to kocurki. Na razie wyglądały dobrze, nie wiadomo jak długo tak będzie. DT bardzo potrzebny.
Rudaa pisze:To chyba Czikiledwo go poznałam. Wygląda fatalnie! Zrezygnowany, agresywny
Leżał tak z tymi nieobecnymi oczami
ossett pisze:Rudaa pisze:To chyba Czikiledwo go poznałam. Wygląda fatalnie! Zrezygnowany, agresywny
Czy umrze w schronisku?
Mruczeńka1981 pisze:ossett pisze:Rudaa pisze:To chyba Czikiledwo go poznałam. Wygląda fatalnie! Zrezygnowany, agresywny
Czy umrze w schronisku?
Cziki jest w fatalnym stanie.Źle znosi schron i towarzystwo innych kotów. Nie wiem,jaki dom go zechce. Nie wiem też jaka przyszłość go czeka. Takiego kota jeszcze w schronie nie widziałam...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 65 gości