kothka pisze:Cześć Ineczko
Jak się czujesz?
Romek
Lepiej. Ale dziś psyjedzie Doctorro i mi da nowego kuja, zeby jus zupełnie nie swędziało
Moderator: Estraven
kothka pisze:Cześć Ineczko
Jak się czujesz?
Romek
trawa11 pisze:Czesć Ineczko![]()
mam nadzieję , ze dzisiaj lepiej
Avian pisze:Hej Inusiu
Jak futerko?
Bo moje tak sobie ...
Gagat z łysymi plackami
kussad pisze:Mruczuś nie lubił szczotkowania ale kochał przecieranie i drapanie futerka moją zmoczoną ręką i tak sobie zgodnie współpracowaliśmy![]()
Na odmianę Choco czasem ma dość szczotkowania - w tym sezonie nie lubi szczotkowania stroną z drutu. Pasjami uwielbia zabawę w "skubiemy psa" połączoną z masażem po całym ciałku i w każdej chwili wystawia brzuszek do głaskania![]()
![]()
![]()
Poprzednio potwornie się drapała gdy zaczęły grzać kaloryfery a ona jeszcze nie zaczęła linieć!
Pozdrawiam Choco.
CatherineTheGreat pisze:Dzieńdobry Ineczko Stefcia o zdrowie pyta
goodfriend pisze:Hej Inusiu
Dobrze, że lepiej się czujesz i wywalaj z brzuszka kłaczki raz raz![]()
Niewyspana Duża od TiR
maciejowa pisze:Czesc Ineczko. Ciesze sie, ze czujesz sie lepiej. Ja wlasnie wrocilem z zastrzyku. Nadal mam temperature, ale troche nizsza niz w poniedzialek. Za to mam straszliwe gile![]()
Mru
kociczka39 pisze:Cześć Moja Ukochana Kumpelo.Zjedz sobie dobrze,zjedz to co doctorro Ci dał i wyrzucał te kłaczki,sypko-sypko!!!!
Myszka
MaryLux pisze:goodfriend pisze:Hej Inusiu
Niewyspana Duża od TiR
Postaram się, Ciociu
Dlacego się nie wyspałaś?
kussad pisze:Złapałam kleszcza i Duża dziś wieczorem mi przywiezie kropelki!
Kolejne wiadomości ode mnie Duża przywiezie w poniedziałek a dziś mnie wygłaszcze wyprzytula i wydrapie za uszkiem.
Pozdrawiam Choco
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:Hej Inusiu
Niewyspana Duża od TiR
Postaram się, Ciociu
Dlacego się nie wyspałaś?
Przeziębiłam tragicznie pęcherz i martwiłam się o Rambutka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, MB&Ofelia, Paula05 i 11 gości