jutro będę rozmawiała z wetką homepatką w sprawie Sasmonika, spróbujemy go odrobaczyć delikatnie, może ona coś wymyśli
już sama nie wiem co dalej, jak mu pomóc
Moderator: Estraven
Anna Rylska pisze:dodam, że Samsonik jutro idzie na pobranie krwi i ja też jutro idę na krew inne badania![]()
wczoraj od lekarza mase leków i skierowanie na badania krwi i moczu, w związku ze stawami, moimi problemami reumatycznymi,
jest tam jedno dodatkowe badanie - "o w ... "coś tam nie mogę rozczytać i to badanie jest płatne![]()
ale podobno konieczne by sprawdzić coś tam... związanego z problemem moich stawów ( przepraszam, że pisze bez ładu i składu )
ile takie coś może kosztować i czy na pewno takie badanie jest płatne przy ubezpieczeniu, w zwykłej rejonowej przychodni
Plusia pisze:Tak już w tym kraju jest.
Ja za nasze (moje i TŻta) badania i leczenie niepłodności wydawaliśmy miesięcznie ok. 1000zł. Niepłodność nie jest w Polsce chorobą co mnie wkurza strasznieNawet refundacji na głupie leki nie ma.
![]()
![]()
![]()
We wtorek wyślę paczkę z mokrym i suchym dla maluchów. Może nie będzie tego wiele, ale mam nadzieję że chociaż trochę pomogę.
Killatha pisze:o życiu czegokolwiek innego niz płody ludzkie też nie wspomnę![]()
no chyba że ktoś akurat jest przestępca, wtedy ma prawa człowieka
ania-h pisze:Anusiu i jak po badaniach?? Kiedy wyniki??? Może zobacz na Gazecie Wyb. forum Grodzisk Mazowiecki??? Może poszukują doraźnie jakiejś niani??? Albo sama daj ogłoszenie. Pieniądze pewnie mniejsze niż w Warszawie, ale na miejscu, brak dojazdów itd. Kciuki trzymam!!!
Anna Rylska pisze:mam prace na 1/2 etatu od 2 połowy sierpnia ( szukam czegoś jeszcze dodatkowo, dorywczo)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 203 gości