Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:alicja mimo wielkiej sympatii do gabi, zdaje sobie sprawę, że nie uda jej się całe życie izolować od gizma, który zjada jej karmę specjalistyczną na jalitka (...) najlepszy byłby dla niej dom bez kotów, lub taki- gdzie opiekunka będzie w stanie pilnować kocich misek.
sabina skaza pisze:kobieta która ją bierze jest wspaniała, ma ok. 30 kotów , nie zwraca uwagi na ich wygląd czy stan zdrowia- po prostu pomaga zwierzętom bez względu na ich wiek czy wizus
sabina skaza pisze:na prośbę mojej siostry zakładam nowy wątek kotce GABRYSI. alicja moja siostra, która zabrała ją z azylu do DT ma kłopot- ktoś wczoraj podrzucił jej do ogrodu kocięta w kartonie i gratis dostała matkę karmiącą. teraz na 32 metrach ma 8 kotów, bo wliczamy też gizma- rezydenta, przygarniętego z azylu.
hyka pisze:o matko.ona juz pojechala?
przeciez to bez sensu.Poczekajcie sekunde,bede blagala pare osob,aby Kotke od Was zabraly.Do 30stu kotow? a z iloma mieszkala w schronie?....pewnie nawet tam z mniejsza iloscia.
Doceniam serce osoby chcacej zaadoptowac kotke,ale po co komu trzydziesty kot ,a dziecko w drodze?Gdzie tam miejsce dla Gracji?depresje leczy sie nie kolejnym zwierzęciem,a lekami.
sorry,ale to bez sensu-wyciagac kotke ze schronu,gdzie zyla pare lat,aby ladowac ja do kolejnej kociarni.
Pixie,dziekuje za glos rozsadku.
beata1904 pisze:...przeczytałąm i wyjasniam.......tylko nie wiem czy pixie tu zajrzy.....
beata1904 pisze:nie poczyłąm sie dotknieta,nie mam czasu na kompa i niewiele mnie tu jest,to powód braku odpowiedzi od razu.Domy kotom proponowałam w róznych przedziałach czasowych,wiec gdybym uznała że mam fuul to nastepnego zaproszenia by nie było..........
sabina skaza pisze: nie mnie zastanawiać się nad tym czy masz w domu 3 koty czy 30- skoro masz wielkie serce to i wielki zapał do racy nad zwierzętami musisz mieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości