MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Ineczko![]()
Było jasno w nocy u Was?
Nie, ale wiecorem gzmiało troseckę
to dobrze
Moderator: Estraven
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Ineczko![]()
Było jasno w nocy u Was?
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Cześć Ineczko![]()
Było jasno w nocy u Was?
to dobrze
MaryLux pisze:Jestem w stresie. Inka kilka dni temu zaczęła łysieć, głównie za uszami, poza tym więcej niż zwykle się myje i zlizuje sobie sporo futerka z boków. Przedwczoraj wet dał jej steryd. Łysienie jakby trochę zwolniło, ale dalej się wylizuje więcej niż normalnie, mniej je (to od kilku dni), dziś się chowała w takich sytuacjach, kiedy zwykle przychodzi na mizianki (tzn. trochę mizianek było, ale połowa tego, co zwykle).
Jestem przerażona
trawa11 pisze:MaryLux pisze:Jestem w stresie. Inka kilka dni temu zaczęła łysieć, głównie za uszami, poza tym więcej niż zwykle się myje i zlizuje sobie sporo futerka z boków. Przedwczoraj wet dał jej steryd. Łysienie jakby trochę zwolniło, ale dalej się wylizuje więcej niż normalnie, mniej je (to od kilku dni), dziś się chowała w takich sytuacjach, kiedy zwykle przychodzi na mizianki (tzn. trochę mizianek było, ale połowa tego, co zwykle).
Jestem przerażona
moze to alergia![]()
tylko na co
MaryLux pisze:trawa11 pisze:MaryLux pisze:Jestem w stresie. Inka kilka dni temu zaczęła łysieć, głównie za uszami, poza tym więcej niż zwykle się myje i zlizuje sobie sporo futerka z boków. Przedwczoraj wet dał jej steryd. Łysienie jakby trochę zwolniło, ale dalej się wylizuje więcej niż normalnie, mniej je (to od kilku dni), dziś się chowała w takich sytuacjach, kiedy zwykle przychodzi na mizianki (tzn. trochę mizianek było, ale połowa tego, co zwykle).
Jestem przerażona
moze to alergia![]()
tylko na co
Może być na pchły (parę dni zastępowałam znajomą karmicielkę) lub cholera wie co jeszcze.
A już tak dobrze było, Kuku ma AZS, ale jej ataki się rozrzedziły, osłabły.
tak na wszelki... trawa11 pisze:MaryLux pisze:Żeby to Inka dała się poobserwować! Wczoraj się nie chowała, dziś już się chowa
a je
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości