ale Oskarek je tylko te zupki i indyka i jedyne suche to profilum kitten,
inne karmy suche po prostu zwraca...

Faktycznie ,że masz z nim problem jak nie chce nic innego tylko mięsko...

Może te zupki gerbera z warzywkami do 5 miesięcy ?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Dziennie zjada pol kilograma piersi kurczaka lub indyka. I nie ma zadnej mozliwosci przymuszenia go do zjedzenia czegos innego.
pixie65 pisze:Agn pisze:Dziennie zjada pol kilograma piersi kurczaka lub indyka. I nie ma zadnej mozliwosci przymuszenia go do zjedzenia czegos innego.
Uomamuniu...![]()
![]()
A ile on waży?
pixie65 pisze:A tak na marginesie odnośnie karm nerkowych - wydaje mi się, że bardzo smakowita (drobniutka i wyjątkowo...śmierdząca) jest karma Trovet RID.
To akurat sucha karma ale słyszałam, że również mokre karmy nerkowe Trovet są chętnie jedzone.
Suchej mogę podesłać do testowania.
joshua_ada pisze:ps: co do zaćkanego kupąto nie musi być czystość proszku do prania, a poza tym miałam na myśli wnętrze, a to nie tak łatwo zbrudzić
Agn pisze:A co do pol kilo miesa. To w sumie nie tak duzo - dotarlo wlasnie do mnie, ze to raptem duza puszka 400g mokrego. No i jeszcze troszke.
Eeee tam, to czym ja sie przejmuje.![]()
[Wiem, czym. Cena.
]
Agn pisze:Ale spojrz na taka jedna puszke i wyobraz sobie, ze nic wiecej taki kotecek nie dostanie. Doslownie NIC. 400g i woda.
Widzisz? Od razu inna perspektywa.
Agn pisze:Ale spojrz na taka jedna puszke i wyobraz sobie, ze nic wiecej taki kotecek nie dostanie. Doslownie NIC. 400g i woda.
pixie65 pisze:Agn pisze:Ale spojrz na taka jedna puszke i wyobraz sobie, ze nic wiecej taki kotecek nie dostanie. Doslownie NIC. 400g i woda.
Mnie raczej zadziwiła ilość mięsa, które on pochłania w przełożeniu na masę ciała. Wychodzi, że zjada 1/5 tego co waży![]()
I wyobraziłam sobie...no, nie siebie - powiedzmy - koleżankę, która waży 60kg. Żeby uzyskać taki wynik musiałaby zjadać 12 kg karmy dziennie![]()
Gdzie jemu się to mieści a jak się nie mieści to co on z tym robi![]()
Wychodzi na to, że Tofu znika mięso w Tajnej Kociej Czarnej Dziurze....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 136 gości