Maniuś nie wraca bo ktoś go trzyma - nadal nic się nie rusza. U weta nie ma już mojego ogłoszenia, mam dowieźć w poniedziałek. Rozmwaiałam z nim, pamięta o mnie i czuwa!
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Matysia, to straszny łubuz. Bylismy z nia u weta - odrobaczona, szczepienie w pon.
Ogolnie ma się bardzo dobrze, spi między nami, zachowuje się jakbym byla jej mamą Jest kochana, ale strasznie też rozrabia!!!!!!!!
Asiu, dzięki za monitoring!!!
Czekam!!!!!!!!!!!!!!
Ania nie masz za co dziekować! Ja miałm swój mały cud z Burasia i bardzo chce doczekac Twojego. I nie wyobrazam sobie przez co przechodzisz,bo szukanie dziczki było straszne, a co dopiero czuje właściciel jesli o swego kota chodzi!
Trzymaj się!
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
MANIEK cały czas myślimy tu o tobie. Wróć do domku.
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
kocie paskudny, wracaj do domu kto to słyszał tak długo gdzieś się szwendać
To chyba nie jest możliwe, że widziałam Maniusia w Beskidach? Jestem w tej chwili na urlopie i widzę tu sporo podobnych kotów Maniuni wracaj, boa nawet odpocząć nie mogę, wszędzie cię widzę ....