Hrabiostwo...
Kićka wyjątkowo zasłużyła na dom i potrzebuje go. Dziewczyny odebrałyście fotki??
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kastapra pisze:Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leżyŁasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć
![]()
Hrabiostwo...
Kićka wyjątkowo zasłużyła na dom i potrzebuje go. Dziewczyny odebrałyście fotki??
queen_ink pisze:mahob pisze:mjs pisze:Dziewczyny Ogłaszarki, w pierwszym poście jest Wielopolanin Bercik, może by mu zrobić jakieś ogłoszenie?
Ten biało-czarny?
Ja go ogłaszam.
(Kamę trikolorkę też - bo tam kilka stron wcześniej ktoś pytał).
Ja też ogłaszam. Chyba że o papierowe do powieszenia Ci chodzi, to zrobię zaraz.
mjs pisze:kastapra pisze:Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leżyŁasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć
![]()
Hrabiostwo...
Kićka radością jadła serduszka i bardzo lubiła bielucha, czy jogurt. Fajnie, że jest u Ciebie, to słodka biedusia.
mjs pisze:queen_ink pisze:mahob pisze:mjs pisze:Dziewczyny Ogłaszarki, w pierwszym poście jest Wielopolanin Bercik, może by mu zrobić jakieś ogłoszenie?
Ten biało-czarny?
Ja go ogłaszam.
(Kamę trikolorkę też - bo tam kilka stron wcześniej ktoś pytał).
Ja też ogłaszam. Chyba że o papierowe do powieszenia Ci chodzi, to zrobię zaraz.
Świetnie, dzięki wielkieMoże los się uśmiechnie do Berciny...
queen_ink pisze:Zrobione, wysłane do współogłaszarek. Jeżeli ktoś jeszcze chce, to proszę o maila. Lutra, ściągnęłam wzór ogłoszenia z Twojego.
Tweety pisze:mamy zgłoszenia dwóch dorosłych kotów. Jeden mieszka w magazynie spożywczym i musi stamtąd zniknąć ale on taki łaszący się ale na dystans i drugi przyszedł na Zamojskiego ale tam jest gołębiarz, który już się na niego zasadzaKociuch pakuje się komu się da przez okno do mieszkania i płacze jak go nikt nie chce wpuścić
kastapra pisze:Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leżyŁasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć
![]()
Hrabiostwo...
kosma_shiva pisze:u mnie niezbyt....
wypuszczam towarzystwo male po poludniu z toalety zeby sobie pobiegaly.
Boja sie mnie.
Wczoraj natomiast bawila sie z nimi Kaska.
Tylko mamy chyba pewien problem
Hana porobila sie wczoraj 2 razy na rzadko, w tym pierwsze to byl "krowi placek" calkowicie wodnisty.
Jest strasznie spokojna, lezy czaesto, dziwnie tak jakos chyba.
Hugo co noc placze
Chodzi i przerazliwie zalosnie skowycze, chodzi smetnie od okna do okna...
Dzis rano spotkala mnie niespodzianka![]()
nie chcialo sie maluchom wybrac do toalety do kuwety, tylko osraly mi wszystkie mozliwe poduszki w duzym pokoju plus narzute na wersalce i inne takie.... ech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, kasiek1510 i 1464 gości