K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 06, 2009 20:37

Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leży :( Łasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć :evil:
Hrabiostwo...
Kićka wyjątkowo zasłużyła na dom i potrzebuje go. Dziewczyny odebrałyście fotki??

kastapra

Od: Nie paź 26, 2008 13:12

Post » Pon lip 06, 2009 20:45

kastapra pisze:Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leży :( Łasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć :evil:
Hrabiostwo...
Kićka wyjątkowo zasłużyła na dom i potrzebuje go. Dziewczyny odebrałyście fotki??

Kićka radością jadła serduszka i bardzo lubiła bielucha, czy jogurt. Fajnie, że jest u Ciebie, to słodka biedusia.
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon lip 06, 2009 20:46

queen_ink pisze:
mahob pisze:
mjs pisze:Dziewczyny Ogłaszarki, w pierwszym poście jest Wielopolanin Bercik, może by mu zrobić jakieś ogłoszenie?

Ten biało-czarny?
Ja go ogłaszam.
(Kamę trikolorkę też - bo tam kilka stron wcześniej ktoś pytał).

Ja też ogłaszam. Chyba że o papierowe do powieszenia Ci chodzi, to zrobię zaraz.

Świetnie, dzięki wielkie :D Może los się uśmiechnie do Berciny...
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pon lip 06, 2009 21:03

mjs pisze:
kastapra pisze:Kićka już od rana na salonach. Jestem dumna z moich kociuchów-właściwie ją olały. Kicia jest wyjątkowa...spokojna, prawie cały czas leży :( Łasi się i mnie lubi. Nic nie jadła, więc popędziłam po whiskas supreme i shebe-załapało. Ale tej Simby co jest na WLP to ani ona, ani moje koty nie chcą tknąć :evil:
Hrabiostwo...

Kićka radością jadła serduszka i bardzo lubiła bielucha, czy jogurt. Fajnie, że jest u Ciebie, to słodka biedusia.

No u mnie serduszek nie będzie :twisted:

Coś wymyślimy żeby papusiała :)

kastapra

Post » Pon lip 06, 2009 21:39

kotowóz odebrany, Robert z Markiem mają jutro powywozić ostatnie rupiecie z Kocimskiej, którą dzisiaj skończył Robert gipsować. Jak będzie sucho to będzie można to za chwię malnąć i pomału urządzać, przynajmniej tam gdzie nie musi tego widzieć komisja od zalanych ścian.
Lutra, rozumiem, że Ty bierzesz sobie jutro na głowę odebranie panienek z Wielopola i zawiezienie ich do Chirona a droga powrotną kotki z Bielan i wypuszczenie jej. Nadal nie wiem co z Kamusią :( Gdzie ją dać? Ona nie nadaje się na Wielopole.
Czekam nadal na ogłoszenia do wydruku i powieszenia.

mamy zgłoszenia dwóch dorosłych kotów. Jeden mieszka w magazynie spożywczym i musi stamtąd zniknąć ale on taki łaszący się ale na dystans i drugi przyszedł na Zamojskiego ale tam jest gołębiarz, który już się na niego zasadza :evil: Kociuch pakuje się komu się da przez okno do mieszkania i płacze jak go nikt nie chce wpuścić

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon lip 06, 2009 22:28

mjs pisze:
queen_ink pisze:
mahob pisze:
mjs pisze:Dziewczyny Ogłaszarki, w pierwszym poście jest Wielopolanin Bercik, może by mu zrobić jakieś ogłoszenie?

Ten biało-czarny?
Ja go ogłaszam.
(Kamę trikolorkę też - bo tam kilka stron wcześniej ktoś pytał).

Ja też ogłaszam. Chyba że o papierowe do powieszenia Ci chodzi, to zrobię zaraz.

Świetnie, dzięki wielkie :D Może los się uśmiechnie do Berciny...

Zrobione, wysłane do współogłaszarek. Jeżeli ktoś jeszcze chce, to proszę o maila. Lutra, ściągnęłam wzór ogłoszenia z Twojego ;).

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lip 06, 2009 22:31

queen_ink pisze:Zrobione, wysłane do współogłaszarek. Jeżeli ktoś jeszcze chce, to proszę o maila. Lutra, ściągnęłam wzór ogłoszenia z Twojego ;).

Tutaj jest do ściągnięcia: http://upload.miau.pl/3/236505.doc

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Pon lip 06, 2009 22:31

jak rozumiem to wszystkie koty z pierwszego posta są ogłoszone przez wszystkich ogłaszających na wszystkich wybranych przez siebie portalch, tak?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto lip 07, 2009 7:23

Tweety pisze:mamy zgłoszenia dwóch dorosłych kotów. Jeden mieszka w magazynie spożywczym i musi stamtąd zniknąć ale on taki łaszący się ale na dystans i drugi przyszedł na Zamojskiego ale tam jest gołębiarz, który już się na niego zasadza :evil: Kociuch pakuje się komu się da przez okno do mieszkania i płacze jak go nikt nie chce wpuścić

Tweety - co Ty mnie tak oszczędzasz?

Kotki "O" byłyu wczoraj na kontroli. Olivierek jest w dobrej formie, ale na wszelki wypadek musi jeszcze mieć antybiotyk i kroplówki. Żółtaczka minęła, kotek się zaróżowił. Olivka przedwczoraj gorzej jadła, ale sądząc z energii, z jaką tłuicze się z siostrą, nie jest z nią źle. Chyba kociuchy źle znoszą upały.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lip 07, 2009 7:50

opanowalam dodawanie zdjec na forum krakvetu :oops:
wrzucilam te dostepne na pierwszej stronie- na razie tylko tak umiem :?

obiecuje, ze sprobuje douczyc sie bardziej...
ObrazekObrazek Obrazek

Adrianapl

Od: Śro kwi 18, 2007 7:41

Post » Wto lip 07, 2009 7:52

u mnie niezbyt....

wypuszczam towarzystwo male po poludniu z toalety zeby sobie pobiegaly.
Boja sie mnie.
Wczoraj natomiast bawila sie z nimi Kaska.

Tylko mamy chyba pewien problem :(

Hana porobila sie wczoraj 2 razy na rzadko, w tym pierwsze to byl "krowi placek" calkowicie wodnisty.

Jest strasznie spokojna, lezy czaesto, dziwnie tak jakos chyba.

Hugo co noc placze :(
Chodzi i przerazliwie zalosnie skowycze, chodzi smetnie od okna do okna... :(

Dzis rano spotkala mnie niespodzianka :twisted:
nie chcialo sie maluchom wybrac do toalety do kuwety, tylko osraly mi wszystkie mozliwe poduszki w duzym pokoju plus narzute na wersalce i inne takie.... ech...
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Wto lip 07, 2009 7:57

Hrabiostwo...

odebralam - dzisiaj wystyawie;)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Wto lip 07, 2009 8:49

Info - maluchy kilkudniowe na balkonie.
Może jeszcze zyją. :?:

Koteńka do uśopiienia. Vet umówiony na pojutrze.

Ja naprawde powinna zostać ubezwłasnowolniona.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Wto lip 07, 2009 10:02

Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Wto lip 07, 2009 10:04

kosma_shiva pisze:u mnie niezbyt....

wypuszczam towarzystwo male po poludniu z toalety zeby sobie pobiegaly.
Boja sie mnie.
Wczoraj natomiast bawila sie z nimi Kaska.

Tylko mamy chyba pewien problem :(

Hana porobila sie wczoraj 2 razy na rzadko, w tym pierwsze to byl "krowi placek" calkowicie wodnisty.

Jest strasznie spokojna, lezy czaesto, dziwnie tak jakos chyba.

Hugo co noc placze :(
Chodzi i przerazliwie zalosnie skowycze, chodzi smetnie od okna do okna... :(

Dzis rano spotkala mnie niespodzianka :twisted:
nie chcialo sie maluchom wybrac do toalety do kuwety, tylko osraly mi wszystkie mozliwe poduszki w duzym pokoju plus narzute na wersalce i inne takie.... ech...

Eh, no takie życie kociarza...

Kosma WET ale już :evil:

kastapra

[poprzednia][następna]