Dziewczyny, to naprawde często jest przeznaczenie, mamy sie pojaiwć w odpowiednim miejscu i o określonej porze.
Sylwia, jak już mój plan sie wypełni, to na pewno wszystkie do mnie przyjedziecie Dziewczyny i mame też poznacie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Nie wiem czy kotek nie został uśpiony. Tak dokładnie będę wiedziała w środę jak pójdę z moim Franciszkiem na kontrolę do lecznicy, bo to do naszej lecznicy został przyniesiony.
milenap pisze: .
Sylwia, jak już mój plan sie wypełni, to na pewno wszystkie do mnie przyjedziecie Dziewczyny i mame też poznacie
milenap pisze:No właśnie Aniu, może wątek i cos sie uda dla koteczka zebrać? i moze wtedy na ten jagorszy czas mógłby zostać w szpitaliku
Szura pisze:I ja proszę, pozdrów Mamę serdecznie, a Tobie gratuluję tak wspaniałej Mamy
milenap pisze:
Nie mam słów po prostu....wyrzucić kota z domu po nieudolnej próbie wyciecia nowotworu..
milenap pisze:
Przy okazji, proszę Was, nie zapominajcie o tym, ze takie rzeczy sie zdarzają i nie pozwalajcie absolutnie szczepic swoich kotów w kark!
kociczka39 pisze:milenap pisze:
Przy okazji, proszę Was, nie zapominajcie o tym, ze takie rzeczy sie zdarzają i nie pozwalajcie absolutnie szczepic swoich kotów w kark!
Nie pamiętam czy kiedyś ktoś mi mówił,czy gdzieś czytałam,że najlepiej jak jakieś szczepienia to w łapę ponoć dawać
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 37 gości