Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Anda pisze:Olesiu dolicz 50 zł ode mnie i podaj mi jakies konto, albo sie spotkajmy.
Sama operacja około 120 zł w Azorku ale pewnie leki trzeba doliczyć i żarełko
Tiger_ pisze:
Zawiozłyśmy Klemensa o 15.15 do dr Zięby , a już o 16-tej rozpoczęła się operacja ...
O 19-tej Iwonka , już sama odebrała go .
Właśnie do niej dzwoniłam .....tak płacze , że nie mogła mówić
Operacja sie udałą , wszystko jest ok , ale Iwona mówi , że to teraz makabrycznie wygląda
Klemens do operacji miał wygoloną sierśc wokół o czek , z oczu wystaja dwa krwawe sączki , któe będą wyjęte w poniedziałek .....Wszystko jest opuchniete , szwy sterczą ......
Klemens od razu po operacji dostał kroplówkę wzmacniajacą i antybiotyk o przedłużonym działaniu , kolejny w niedzielę .
Na wszelki wypadek , wet dał Iwonce Kenotal w zastrzyku , jakby widziała jutro , że Klemens bardzo cierpi to ma mu podać domięsniowo .....
Anda pisze:Chyba i podobnie jest po operacji u dr Zięby.
To zależy od chirurga.
Ja miałam dwie cesarki - przy pierwszej miałam sączek z brzucha a przy drugiej byłam zafastrygowana na amen.
znalazłam
Tiger_ pisze:
Zawiozłyśmy Klemensa o 15.15 do dr Zięby , a już o 16-tej rozpoczęła się operacja ...
O 19-tej Iwonka , już sama odebrała go .
Właśnie do niej dzwoniłam .....tak płacze , że nie mogła mówić
Operacja sie udałą , wszystko jest ok , ale Iwona mówi , że to teraz makabrycznie wygląda
Klemens do operacji miał wygoloną sierśc wokół o czek , z oczu wystaja dwa krwawe sączki , któe będą wyjęte w poniedziałek .....Wszystko jest opuchniete , szwy sterczą ......
Klemens od razu po operacji dostał kroplówkę wzmacniajacą i antybiotyk o przedłużonym działaniu , kolejny w niedzielę .
Na wszelki wypadek , wet dał Iwonce Kenotal w zastrzyku , jakby widziała jutro , że Klemens bardzo cierpi to ma mu podać domięsniowo .....
Czyli byli sączki, ale wyjmował je dr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości