ZaFrędzlonej Pomponlandii cz. 4

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 04, 2009 16:47

no tata dostał reprymendę ode mnie, że trzeba dzieci po równo względami obdarzać :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Sob lip 04, 2009 16:53

Popieram!To jest jedyna słuszna koncepcja!
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob lip 04, 2009 18:05

Jak to sprać Klusencję?! 8O Jako teściowa stanowczo protestuję!!!Obrazek
Mała moich kotów będzie doglądać mój brat, w razie awarii klucze ma mój tato. Nic się nie martw, oni kochają zwierzęta. Mój Mateusz jest załamany, że Pompon przed nim ucieka i nie chce się dać miziać. Ostatnio siedział 40 minut na podłodze i gruchał do niego błagalnym głosem "nie bój się mnie kotku, ja jestem fajny facet..." prawie miał łzy w oczach :lol:
Bardziej się boję o to, jak kotki psychicznie zniosą rozstanie... :(
Frędzel nie wybiera się na plażę, ma plażę na balkonie, tylko został tajnym agentem. Niestety szlag mi trafił kabelek i nie mogę zrzucić fotki z telefonu do kompa. :? A szkoda - zdjęcie przedstawia Frędzla w ciemnych okularach Zuzi 8)
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob lip 04, 2009 18:16

klucha jest cwana i kiedy przyejżdzają moi rodzice z niewinną miną i słodkimi oczami na nich spogląda :D grzeczna jak anioł jest i nikt nie chce uwierzyć, że to wcielenie szatana :D rysiu natomiast chce się popisać i wychodzi na to, że on jest głównym rozrabiaką :D w czasie gdy tata gruchał do klusi rysiek leżał na lodówce, jak zobaczył, że go pominięto przy mizianiu bardzo się zdenerwował, a że tata był już poza zasięgiem klucha dostała w leb za to, że kradnie miłość dziadków i wrabia we wszystkie numery rysia :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Sob lip 04, 2009 18:23

ObrazekMoja synowa - jestem z niej dumna!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Sob lip 04, 2009 18:53

ma charakter klucha, to jej trzeba przyznać :lol:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lip 05, 2009 6:57

Dzień dobry Pompony i Frędzelki :D
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lip 05, 2009 7:14

Witam wszystkich przedwyjazdowo. Informuję, że zabieram ze sobą kompa, ale nie wie, czy będę tam miała internet. Pa, pa!Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Nie lip 05, 2009 7:31

Szerokiej drogi Pomponmamo!Słoneczka,słoneczka,słoneczka!!!!!!
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lip 05, 2009 7:35

Dobrego wypoczynku Pomponmamo tobie i strasznemu dziecku.Odpoczywajcie i wracajcie w humorze i zdrowiu. :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:

teresa1950

Od: Wto gru 16, 2008 9:54

Post » Nie lip 05, 2009 9:00

obyś miała internet, bo tu uschniemy z tęsknoty :( dobrze, że babajaga już wraca :D bawcie się dobrze, a na plaży postaraj się może się uda spacyfikować straszne dziecko i będziesz mogła na leżaku zamiast przy babkach z piasku siedzieć :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Nie lip 05, 2009 9:08

Pomponmamo życzymy ci słoneczka, relaksu i niezapomnianych wakacyjnych wrażeń :D A może trasa powrotna będzie wiodła bliżej zachodniopomorskiego i wpadniesz na wizytę poadopcyjną? Podkreślam, że NIE MIAŁAM !?! :twisted:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon lip 06, 2009 6:42

Hallo Pomponmamo!Jak tam kałuża zwana Bałtykiem i ogromna piaskownica zwana plażą?!Ile zamków zbudowałaś ze strasznym dzieckiem do spółki?Jak tam pogoda ,a w ogóle to w którym miejscu na mapie naszego wybrzeża przebywasz?
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Pon lip 06, 2009 18:18

Dotarłyśmy na miejsce i jak widać Play tu działa, choc wczoraj w hotelu pod Toruniem nie miałam połączenia. :D
Po kolei:
Dotarłyśmy wczoraj do Torunia ok. 16.00 ale Zuzia się niezbyt dobrze czuła, więc już nic nie zwiedzałyśmy, tylko się zamelinowałyśmy w hotelu. Biedulka znowu wymiotowała. :? Chyba jej coś zaszkodziło, ale jako żywo nie mam pojecia co. :roll:
Od rana zwiedzałyśmy Toruń i było super - Toruń jest piękny. :love: Przejażdżka łódką po Wiśle, zwiedzanie rynku, no i... pierniki... 8)
Potem długo i wytrwale przedzierałyśmy się przez korki go Gnieżdżewa. Już się zainstalowałyśmy na kwaterze - słuchajcie - BOMBA - polecam wszystkim. Cudny, czyściutki dom, pachnący z ogromnym wykoszonym trawnikiem (można biegać boso) Mamy bardzo ładny pokój z balkonem z widokiem na zatokę pucką. Przed balkonem mam też nasz plac zabaw, z ławeczkami bujanymi, huśtawkami, zjeżdżalnią, piaskownicą i ogromnym basenem, tylko dla wczasowiczów. Łazienka co prawdana korytarzu, ale są do niej tylko trzy pokoje i niżej są jeszcze dwie łazienki, więc się nie pobijemy.
W pokoju obok mieszka sympatyczny sześciolatek, więc Zuza już poderwała faceta i teraz szaleją w piaskownicy. 8) Przed chwilą dołączyła do nich jeszcze jedna koleżanka w wieku Zuzi. :D
Jak naładuje aparat pstrykne z balkonu jakies fotki.
Dzwoniłam do brata, koty nakarmione, wszystko gra. Życie jest piękne... :D
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon lip 06, 2009 18:45

moje proroctwa się spełniają, zuza ma kolegów, a ty czas na łapanie opalenizny i zalotne spoglądanie na ratowników :lol: bawcie się dobrze i odpocznij porządnie matko pomponów :D
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

[poprzednia][następna]