Do tej pory zachowywał się bardzo grzecznie i przyjaźnie wobec innych kotów. Mam nadzieję, że w warunkach domowych szybko odreaguje przeżycia ostatnich dni i wróci do równowagi.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rybcie pisze:jolabuk5 - a może wątek dla Maksia ze zdjęciami itp. założysz? Będę śledzić i kibicować. No i TŻ-towi truć, choć on uparty jest i liczby 2 nie chce przekroczyć.
ruru pisze:trzy to jest bardzo
dobra liczba![]()
dwa to za mało
kolorcia85 pisze:Przepraszam, że tu pisze ale nie mam pojęcia w którym wątku o to zapytać. jeśli ewentulanie mogłybyście mnie skierować do odpowiedniego wątku albo odpisać na tum będę wdzięczna.
Kot którego dokarmiam na na brzuchu dziwną "gulkę". jest ona miękka ale z czasem coram większa rośnie. chyba go nie boli bo jak go się dotyka to nie zwraca uwagi, tylko martwi mnie to,że ta "gulka" się powiększa. Zamierzam zabrać go do weterynarza, jednak narazie nie pozwala mi na to praca, więc chciałabym was zapyatć co to może być? Czy np przepuklina? Pozdrawiam
kolorcia85 pisze:A jeśli to przepuklina, to czy to jest poważne schorzenie jak na kota? Bo nigdy się jeszcze z tym nie spotkałam u zwierząt...
jolabuk5 pisze:A co dziś u kotów schroniskowych? Moze chociaz jedna adopcja?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 72 gości