Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
czia pisze:maluchy karmię suchym baby kitten i puszkami, a dorosłe suchym boschem, animondą, acaną, zależy co jest w promocji, bo kupuję worki 15-20 kg dla maluchów i tyle samo dla dorosłych- w sezonie, bo w jak nie ma maluchów to tylko adult. i to starcza ledwo na miesiąc, do tego puszkę rano i wieczorem.
Zasada karmienia jest taka, rano o 6.00 wykładam 4 puszki, koty zjadają, sypię suche i leję wodę, to jest dostępne cały dzień do dyspozycji kotów. Idę do pracy. Wieczorem około 21.00 znów wykładam puszki. Dosypuję suche, zostawiam w tarasie, bo w nocy przychodzą bezdomniaki i zjadają wszystko co zostawię.
czia pisze:po prostu tragedia, nikt nie dzwoni i nikt się nie interesuje, prawdę powiedziawszy nie mam już pomysłu, kotów przybyło, rachunki rosną, pomoc się skończyła. Nie wiem co dalej robić???? Embarassed
Mam obecnie 23 koty i 3 psy. Rolling Eyes
XAgaX pisze:samo forum to za mało, trzeba dać ogłoszenie na gumtree, alegratce, najlepiej allegro, w lokalnych mediach...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości