[Białystok4]kociaki w hurcie i w detalu...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 03, 2009 22:57

aga&2 pisze:OOO Szałwia- reaktywacja :D
klasa - każdy odbieracz zmywacz klatek się przyda :)

XMOnikaX - klatka luspy jest nieduża, pewnie zmieści się Jani na kolanach.
Klatka wystawowa się składa - powinna spokojnie się zmieścić za siedzeniami z tyłu :)

NO a kto jeszcze jest tą dobrą duszą od plakatowania??

:wink:

Spokojnie się zmieści.
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Pt lip 03, 2009 22:58

Kciuki!
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt lip 03, 2009 23:15

Dzięki Dorotko. Przydadzą się bo trochę toniemy....
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Sob lip 04, 2009 7:23

ah ach zgłoszenie moje do trzymania na mruczeniu zostało pominięte ;)

w poniedziałek mam wolne to bym mogła poplakatować może trochę.
I może wartoby w Auchan? duuużo ldzi tam bywa ;)
Obrazek

Mo-ty-lek

Od: Pt sie 15, 2008 14:50

Post » Sob lip 04, 2009 7:52

CD ŁOWY NA PIŁSUDSKIEGO:
Jestem załamana :cry: Ktoś znowu nakarmił kociaki przed naszym przyjściem :evil: A ponieważ na skrzyżowaniu Alei i Malmeda są roboty drogowe i jest straszny hałas, wiec kociaki wysadziły nos z piwnicy na moment i zaraz się schowały. I tyle było naszgo łowienia. Porozmawiam z p.Karmicielką, bo może to ona, chociaż bardzo ją prosiłyśmy, żeby teraz nie karmiła, bo kociaki jak się nie złapią, to są przez nas codziennie karmione. Z pustym brzuszkiem jest jakaś szansa, z pełnym do klatki nie wejdą.

A malusia kociulka jest u mnie. Ponieważ to mój pierwszy tymczas, to przeżywam niesamowicie. Ale już robi postępy. Nauczyła się, że kuwetka nie służy do spania, tylko do...same wiecie do czego. A na posłanku się śpi, a nie robi co innego. Jest taka malutka i wystraszona. Tak bardzo bym chciała złapać jej rodzeństwo, bo jego żywot w tym strasznym miejscu jest niepewny. Dziś znowu wyruszam na łowy-trzymajcie kciuki!!!

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob lip 04, 2009 9:14

kassja
Gratuluję udanego cywilizowania Malutkiej.
A jak się zowie to to co nieco?
I i życzę pomyślnych wieczornych łowów!
A tak, naprawdę, pięknie, że chcesz i w ten sposób włączyć się do poczynań Kotkowa, wszak na .... nigdy nie jest za późno...
To Ty dobrze wiesz...
aga&2
Jestem pełna podziwu dla Ciebie, Agatko!
Jak pięknie i szybko nabrała rozmachu sprawa MRUCZENIA z Twoim udziałem....
Tylu wspaniałych, dzielnych miłośników czworonogów chce wspomagać, wspierać tę akcję....
Coś fenomenalnego!
Pod Moni przewodem miejmy nadzieję, że wszystko będzie OK...

Mam prośbę:
gdyby KTOŚ DOŚWIADCZONY SPOŚRÓD WAS znalazł odrobinę wolnego czasu - zapraszam na głaskanie i kochanie AGNELKÓW.
Sama nie poradzę... Oczekuję....
Please....

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Sob lip 04, 2009 9:34

Mo-ty-lek do powieszenia plakatu w auchanie jest potrzebna zgoda menadzera sklepu :)

Do mnie w czwartek przyjechało 5 ślicznych puchatych kulek :roll: ale nie wszystko jest różowe ponieważ są to dzikie dzicze :lol:
Kicie są w kolorze rudo-białym, czarny i czarno-biały o puchatej sierści :love: czarny i rudo-biały są już ugłaskane, największe wyzwanie będzie z czarno-białym fuczy jak opętany :lol:
Zdjęcia później :roll:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob lip 04, 2009 9:47

monia3a tylko zadnych zdjęć nam tu proszę nie wstawiać :evil:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob lip 04, 2009 10:00

Basica obawiam się, że będą Ci się śnić po nocach moje chłopaki :lol: chioć nie wiem czy na zdjęciach będzie widoczna ich puchatość bo nie są mocno długowłose ale na żywo widać dłuższą sierść :roll:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob lip 04, 2009 10:23

MOtylku- już wpisane :oops:

Kassja biedna jest. I nie tylko chodzi o te nieszczęsne łowy - jej Smużka Rudonoska to zdechlak straszliwy, cały czas cos tam się do niej przyplątuje (zapewne odreagowuje czasu kiedy miała wieeeelką śrubę w łapeczce)
No i wiadomo - możliwość izolacji marna a w kiciach jakiś tam syfek może siedzieć.
Tylko wiadomo powszechnie jak jest z miejscem... Myśle...
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Sob lip 04, 2009 10:45

Byłam wczoraj i dzis w lecznicy na Scaleniowej z Tygrysią, bo kota praktycznie nie je i straszna biedula.Widziałam kicię dzikuskę juz po sterylizacji bocznej , szew malusienki na boczku, a dzis opiekunka tej kici była w lecznicy z kocurkiem do kastracji, mówila,ze kotka operowana już w bardzo dobrym stanie po sterylce bocznej.Widze ,że ten sposób jest naprawdę lepszy od tradycyjnego i oczywiście doktór wyjmuje i jajniki i macicę.

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Sob lip 04, 2009 11:13

W sobote planuję wyjazd na kilka dni, jesli oczywiście wyjaśni sie sprawa zdrowotna Tygrysi. Jeżeli bedę w Białym służę pomocą na mruczeniu.

MalgorzataJ

Od: Czw sty 08, 2009 8:45

Post » Sob lip 04, 2009 11:21

Luspa pisze:
aga&2 pisze:OOO Szałwia- reaktywacja :D
klasa - każdy odbieracz zmywacz klatek się przyda :)

XMOnikaX - klatka luspy jest nieduża, pewnie zmieści się Jani na kolanach.
Klatka wystawowa się składa - powinna spokojnie się zmieścić za siedzeniami z tyłu :)

NO a kto jeszcze jest tą dobrą duszą od plakatowania??

:wink:

Spokojnie się zmieści.

Durna jestem :lol: Po co ja mam Wam pchać tą klatkę skoro sama ją mogę wziąć. Będę wracać z działki samochodem z mamą tą ją od razu wezmę i sama dowiozę, ok?
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob lip 04, 2009 11:43

Luspa
Nie nazywaj siebie tak brzydko, bo jesteś wprost F A N T A S T Y C Z N A!
Jestem pełna podziwu dla Ciebie!
Naprawdę!!!
I niech tak będzie!
Zawsze!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Sob lip 04, 2009 12:47

No to jak tylko 11-15 to ja mogę na całe Mruczenie przybyć. Co do trzymania to mi bez różnicy, mogą być i kotki i pieski.

Do Arki już plakat dotarł? Jak jeszcze nie to w poniedziałek pojadę po niego. A sklepy typu Biedronki, Stokrotki i inne cudaki nie są obczepiane? Nie zgadzają się ci amdinistratorzy? Bo przy okazji bym wzięła jeszcze kilka plakatów i obczepiała bo u mnie się tego sporo namnożyło...

Mam też klatkę po śwince morskiej w piwnicy, nie pierwszej świeżości, ale można w kątach brudy pozakrywać kocykami i jakieś kiciaki upchać... Jakby była potrzebna to dostarczę. Otwiera się z boku.

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

[poprzednia][następna]