Moderator: Estraven
MaryLux pisze:A u nas burz nie było
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:A u nas burz nie było
to chyba dobrze

goodfriend pisze:U nas trochę wiaterku ale mimo to duchota i gorąco... Koty najchętniej by futra pozdejmowały i w gatkach samych paradowały..Przynajmniej moje koty
trawa11 pisze:co porabiasz Ineczko![]()

MaryLux pisze:goodfriend pisze:U nas trochę wiaterku ale mimo to duchota i gorąco... Koty najchętniej by futra pozdejmowały i w gatkach samych paradowały..Przynajmniej moje koty
Moje takoż. Ja chyba też
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:U nas trochę wiaterku ale mimo to duchota i gorąco... Koty najchętniej by futra pozdejmowały i w gatkach samych paradowały..Przynajmniej moje koty
Moje takoż. Ja chyba też
Zdjęłabyś futro???![]()
kociczka39 pisze:Cześć Moja Ukochana Ineczko!!!
MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:U nas trochę wiaterku ale mimo to duchota i gorąco... Koty najchętniej by futra pozdejmowały i w gatkach samych paradowały..Przynajmniej moje koty
Moje takoż. Ja chyba też
Zdjęłabyś futro???![]()
Oczywiście
I oczy zawisły... tylko gdzie?
goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:MaryLux pisze:goodfriend pisze:U nas trochę wiaterku ale mimo to duchota i gorąco... Koty najchętniej by futra pozdejmowały i w gatkach samych paradowały..Przynajmniej moje koty
Moje takoż. Ja chyba też
Zdjęłabyś futro???![]()
Oczywiście
I oczy zawisły... tylko gdzie?
Polecam jeszcze metodę chłodzenia "Totkową"
Rozwalił się na oparciu kanapy "na żabę", tyłem do świata akurat za mną a na mnie jest ustawiony wentylatorMały sobie doopę chłodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Silverblue i 16 gości