kasia86 pisze:Od 6 lipca do 19 nie będzie u nas ciepłej wody, niech to jasny ... trafi.
Oj to macie niewesoło... A może tak napuścić pełno misek ciepłej wody?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kasia86 pisze:Od 6 lipca do 19 nie będzie u nas ciepłej wody, niech to jasny ... trafi.
nanetka pisze:kasia86 pisze:Od 6 lipca do 19 nie będzie u nas ciepłej wody, niech to jasny ... trafi.
Oj to macie niewesoło... A może tak napuścić pełno misek ciepłej wody?Moja bratanica kiedyś tak napuściła - jedno wiadro zimnej nalała, a pełną wannę ciepłej, bo słyszała jak samochód jeździł i głosił, że wody nie będzie a ona chciała żeby rodzice mieli ciepłą wodę jak wrócą z pracy
Ewa, to dla ciebie. Very Happy
Ewschen pisze:Moje koty dzis sobie w nocy party zrobily....wczoraj wyjelam im mieska z zamrazalnika zeby im na sniadanko daca one sie same obsluzyly i cala kuchnia byla w miesku
ale mysle ze to kajtek wariat bo niunia to grzeczna
![]()
mb pisze: Widzę, że masz trochę pechowy początek lata: z tą skręconą nogą, pracą, ciepłą wodą![]()
mb pisze: Może także skończą się te mordercze upały. Nie wiem, dlaczego u nas w ostatnich latach w ogóle nie ma takiej fajnej slonecznej, ale rześkiej pogody. Jest albo za zimno, albo od razu jak w dżungli amazońskiej![]()
mb pisze:A jak w ogóle się czujeszBo czytam, że w sumie masz trochę problemów ze zdrówkiem.
mb pisze:Całe szczęście, że przynajmniej futrzaste dziewczynki i chłopaki mają wreszcie urlop od chorób. A jak dziąsełka Franusia
nanetka pisze:Ja mięsa do rozmrożenia też nie zostawiam moim Pannom na widokuPewnie gdyby dorwały to też by sobie pojadły
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości