Moje MP6 - część druga - Psotuś [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 01, 2009 16:26

Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro lip 01, 2009 16:27

Erin pisze:Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków :twisted:

:?:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro lip 01, 2009 16:35

Cameo pisze:
Erin pisze:Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków :twisted:

Mogę wiedzieć: co to są banami????
Obrazek Obrazek

Kasia i Maniuś

Od: Czw wrz 11, 2008 20:13

Post » Śro lip 01, 2009 16:36

Pan informatyk nie znosił krytycznych uwag na temat funkcjonowania sklepu. Kiedyś dał mi bana, na co wysłałam skargę do właścicieli. Pan niedotykalski przechwycił tego maila, ale bana zdjął w ciągu chwili. Tylko niewiele mu to pomogło, bo ja już miałam dość.

Erin

Post » Śro lip 01, 2009 16:37

Kasia i Maniuś pisze:
Cameo pisze:

Mogę wiedzieć: co to są banami????

Kasiu - bany, czyli liczba mnoga od ban :D

Erin

Post » Śro lip 01, 2009 17:13

ale jaja
to ja tez Wam cos powiem, choc nie sadzilam ze sie odwaze to napisac;)
ale co tam, tu mnie nikt nie scignie
ja wiem ze bylam nieznosna
ze bylo mnustwo krzyku o nic
ze moj zeszloroczny temat osiagnal chyba ze 100 stron
ze byla pzresadna rozpacz i w ogole
jak powszechnie wiadomo historia skonczyla sie super

i nie bylo mi przykro ze lekarz nie odpisuje, bo mialam tyle pocieszajacych i doradzajacych wspanialych i cierpliwych osob ze hoho

ale

ale jak juz zamknelam temat, ktos cos w nim napisal
i nagle parze - lekarz mu odpowiedzial

przykro mi wtedy bylo, bo jak to wszystko caly czas czytal to mogl mi cos podpowiedziec i zasugerowac :/
na szczescie zrobila to Amika , ale bylo mi wtedy przykro ze on to caly czas czytal i nic

z informatykiem nie mialam do czynienia, ale zauwazylam tez ostatnio ze ww nie bardzo juz doradza a raczej strofuje ludzi
nie wiem , moze za duzo wymagam, ale chocby na animalii ekarz odpowiada sensowniej 9 bo mialam niedawno topik o sapaniu i sie super udzielal tamten lekarz)
mysle ze jak ktos juz sie na takie cos decyduje to powienien sie przygotowac na rozne dziwne pytania,
a nie tylko strofowanie lub odsylanie do weta,
bo co powazniejszy odpowiedzialniejszy wlasciciel to wiadomo ze do veta pojdzie tylko chce sie dopytac lub doradzic...

zreszta cos jest nie tak bo sie wszyscy z tamtad wyniesli
chyba ze to byla ucieczka przed pewna trujdupa czyli mna to sie nie udalo hehehe

ania1985

Od: Śro wrz 12, 2007 9:06

Post » Śro lip 01, 2009 17:45

Aniu to nie Ty byłaś powodem. Ty ożywiałaś forum, kiedy już wpadało w śpiączke :wink: Paskudne było usuwanie postów np. Amiki, zbanowanie Izy, likwidacja tematu "Sklep" itd. Poza tym zniesienie rabatów i ogólna bylejakośc. Gdybym w Animalii kupowała tyle co kiedyś w KV miałabym już maksymalny próg rabatowy, a tam jakieś marne grosze :cry:

Yoko

Od: Sob lip 28, 2007 19:33

Post » Śro lip 01, 2009 17:48

Yoko pisze:Aniu to nie Ty byłaś powodem. Ty ożywiałaś forum, kiedy już wpadało w śpiączke :wink: Paskudne było usuwanie postów np. Amiki, zbanowanie Izy, likwidacja tematu "Sklep" itd. Poza tym zniesienie rabatów i ogólna bylejakośc. Gdybym w Animalii kupowała tyle co kiedyś w KV miałabym już maksymalny próg rabatowy, a tam jakieś marne grosze :cry:

Elu, święta racja! Chociaż, z tego co wiem, zlikwidowanie działu "Sklep" spowodowane było dużą liczbą głosów krytycznych, czego ego pana informatyka chyba nie wytrzymało. Ale jestem zdziwiona tym, co piszesz o rabatach - nie dają już upustów? 8O W takim razie nie żałuję wcale, że już tam nie kupuję.

Erin

Post » Śro lip 01, 2009 17:53

Cześc Spiskowcy rodem z KV! :D
Myślicie,że ten wątek też śledzą? :strach:

Pewnie w odwecie za te spiski do tej pory nie ogłosili wyników ankiety czerwcowej i nie ma nowego lipcowego konkursu.

Jak żyją Koteczki przy tym potwornym tropikalnym powietrzu?
U mnie drugi dzień skórki z kotów.
Pozdrawiam
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Śro lip 01, 2009 17:54

a j amusze tam kupowac, bo saszetki maja plynne, a w innych sklepach i u weta wydziela sie cos jakby oka w rosole, wiec chyba w tym wszystkim zlym, krk vet dobrze przechowuje;)
niech im idzie na plus;)

no w animalii to juz mam niezly rabat, i tak fajnie pzrejzyscie to jest wszystko zrobione.
i bardzo dobry kontakt z obsluga, odpisuja w momencie, dzwonia.
jest jeszcze pare dobrych sklepow, np kuchnia pupila autentycznie wysyla ZAWSZE zamowiony towar tak szybko ze jest na 2gi dzien, a w dodatku wczesniej dzwoni mila pani i upewnia sie ze zlozylas zamowienie.
ale saszety zżelowane jak wszedzie.

polecam kuchnie pupila jesli idzie o czas wysylki zdecydowanie

ania1985

Post » Śro lip 01, 2009 17:56

moja krolewna jest w upale wytrwala musze przyznac, dostala dzisiaj kociego rozumu o 16 , nawarczala sie biegajac, okrzyki byly niezle.
potem odeszla 40 minutowa kimka na dywanie i zaraz pewnie bedzie druga tura:)
i nie sapie:):):):)

a Kubus jak znosi ten gorac?:/

ania1985

Post » Śro lip 01, 2009 18:05

Ale jestem zdziwiona tym, co piszesz o rabatach - nie dają już upustów? 8O W takim razie nie żałuję wcale, że już tam nie kupuję.

Owszem daja,ale nie na najbardziej popularne karmy. Ostatni moj zakup na kwotę ponad 340 zł to 1,99 rabatu :lol: Czasem musze tam kupowac Ariona dla ONka mojej siostry bo rzeczywiscie jest najtańszy no i RC dla moich niereformowalnych futer :cry:

Iza, jesli przszłas na Nutra Nuggets to rzuc okiem na e-karma.Tam zbiera się punkty.Może warto?

Yoko

Post » Śro lip 01, 2009 18:06

Cześć Cioteczki!
Moje futra wariują na całego, Pysia skacze z regału na monitor, najwyraźniej próbując do rozwalić :twisted: Mam nadzieję, że zaprzyjaźnione koteczki, a zwłaszcza Kubuś, mają się dobrze.

Co do Kvtu to mogą sobie śledzić, nie mam nic do ukrycia.
Doktora Jarka szanuję, ale pan M. wk...wia mnie niesamowicie :twisted:
Może ankiety nie ma, bo to go przerosło :wink:

Pozdrowienia i głaski dla wszystkich koteczków :love:

Erin

Post » Śro lip 01, 2009 18:08

Yoko pisze:
Ale jestem zdziwiona tym, co piszesz o rabatach - nie dają już upustów? 8O W takim razie nie żałuję wcale, że już tam nie kupuję.

Owszem daja,ale nie na najbardziej popularne karmy. Ostatni moj zakup na kwotę ponad 340 zł to 1,99 rabatu :lol: Czasem musze tam kupowac Ariona dla ONka mojej siostry bo rzeczywiscie jest najtańszy no i RC dla moich niereformowalnych futer :cry:

Iza, jesli przszłas na Nutra Nuggets to rzuc okiem na e-karma.Tam zbiera się punkty.Może warto?

No to faktycznie, bryndza nieprzeciętna :? Olać to!
I dzięki za e-karmę, zaraz to sprawdzę.

Erin

Post » Śro lip 01, 2009 18:10

Izunia, nie masz siły na focenie? Tak już tęsknie za Pumeczkiem-Romeo :twisted: Za pozostałymi oczywiscie też, ale... :oops: Ty wiesz ,że czarne to jest to :lol:

Yoko

[poprzednia][następna]