Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków
Cameo pisze:Erin pisze:Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków
Kasia i Maniuś pisze:Cameo pisze:Erin pisze:Mnie do końca zraziły te akcje z banami, bo jak wiadomo, jest tam jedna osoba niezwykle drażliwa na swoim punkcie i każde słowo krytyki pod adresem strony, bierze do siebie. Nie lubię takich bucyfałków
Mogę wiedzieć: co to są banami????
Yoko pisze:Aniu to nie Ty byłaś powodem. Ty ożywiałaś forum, kiedy już wpadało w śpiączkePaskudne było usuwanie postów np. Amiki, zbanowanie Izy, likwidacja tematu "Sklep" itd. Poza tym zniesienie rabatów i ogólna bylejakośc. Gdybym w Animalii kupowała tyle co kiedyś w KV miałabym już maksymalny próg rabatowy, a tam jakieś marne grosze
Ale jestem zdziwiona tym, co piszesz o rabatach - nie dają już upustów?W takim razie nie żałuję wcale, że już tam nie kupuję.
Yoko pisze:Ale jestem zdziwiona tym, co piszesz o rabatach - nie dają już upustów?W takim razie nie żałuję wcale, że już tam nie kupuję.
Owszem daja,ale nie na najbardziej popularne karmy. Ostatni moj zakup na kwotę ponad 340 zł to 1,99 rabatuCzasem musze tam kupowac Ariona dla ONka mojej siostry bo rzeczywiscie jest najtańszy no i RC dla moich niereformowalnych futer
![]()
Iza, jesli przszłas na Nutra Nuggets to rzuc okiem na e-karma.Tam zbiera się punkty.Może warto?
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, puszatek i 345 gości