W tamtzm tzgodniu koty dostały smaczna Purinę, w której ostatnio bardzo gustują.
Do karmy było dodane gratis poidło. Bardoz ładne, choc nie tak funkcjonalne jak fontanna. Małe koty bardzo zaciekawione...
A co zrobił JW ?

Wannę sobie zrobił!!!!
Poidło oddałam wczoraj mamie - zobaczymy co jej kotki poczynią

U weta JW kasuje wszystkich, aż miło. Nawet Pani co kotów nie lubi, mówiła, że chyba po tej wizycie u weta jej się odmieni

Poza tym na lekach zostają jeszcze gnojki małe (dalej Ronaxan) i Mack (też Ronaxan, bo po penicylinie zero poprawy ). Reszta dostała ostatnie kłuje w d... PK z zawałem serca, JW ze stoickim spokojem, a DP ... unieruchomiona w klatce dla dzikusów (ok, to była próba unieruchomienia, bo nawet w klatce było trudno)

W sobot pojechałam na stare śmieci - tata miał urodziny i imieniny.
Koty zostały we Wro, z współlokatorką.
Oczywiście zrobiły sajgon

No, ale gówno w moim koszyku-torebce to już lekkie przegięcie

Wczoraj wracam z pracy i co?
Znów był bal: wywalony baner z 007, porozrzucane dokumenty i pranie. Do tego wbity obiektyw - czyli koniec zdjęć

Na dodatek znalazłam "musztardę" w kilku miejscach. Podejrzewam Demolkę, bo takie cóś chciała zakopać na wykładzinie.
Wieczorem Madzik naprawiała połamaną listwę w łóżku co zaowocowało materacem postawionym pionowo pod ścianą.
Demolish się tam wdrapała i usadowiła na szczycie w półleżącej pozie. Nad nią halogenowy reflektor - jak w solarium. Elegantka chciała sobie koloryt wyrównać