Milenko,ale Ty nie powinnas pić dużo kawy!!!!-popytaj w aptece o preparaty z guaraną-świetnie działa-powoduje,że ma sie więcej wigoru,bo kofeina i teina zawarte w kawie podrazniają żołądek i watrobę.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Kasiu, wiem, ze nie powinnam ale pije tylko rozpuszczalną, dośc mocną, ale zawsze z mlekiem (zwykłym chudym, bo ze śmietanką nie lubie). Lekarz mi mówił po zabiegu, ze najbardziej drażni mielona i czarna.
Pije też herbaty sporo, ale tutaj i zieloną, i czerwoną i białą też, więc w miare "zdrowotnie" ale rano bez wypicia 2 sporych kubków kawy nie wsiade do samochodu, bo jestem przymulona zupełnie.
Jeśli nie odbieram, to postaram się jak najszybciej oddzwonić - 695-817-051 Wyprzedaż przeprowadzkowa - viewtopic.php?f=27&t=110041 - ZAPRASZAM!
Oj to współczuje-ja nie mam takich problemów-kawę tez piję tylko rozpuszczalna,ale słabą-łyzeczka na kubek bez mleczka i cukru,ale za to az trzy kubły dziennie.A herbaty nie tkne-zadnej-od dziecka nie lubię,zawsze wszyscy sie dziwili dlaczego?a ja mam po prostu złe skojarzenia-kiedyś po kolejnym ataku bólu głowy z wymiotami-mama stwierdziła,że utkwiły mi w żołądku fusy od herbaty-stąd ta niechęc-dzisiaj wiem,że to już wtedy miałam ataki migren-lekarz mi to uswiadomił .Na szczęście teraz jest aspiryna 500-ka i ona mi pomaga(przeważnie )
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Milenko-jak raz w życiu-to nie migrena -migrena pojawia się cyklicznie,ale czasem wali bez ostrzezenia-u mnie najczęstszym impulsem wyzwalającym jest stres