Mają niesamowitą moc poprawiania nastroju.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
msb259 pisze:Dziadyga myślał chyba że to plac defilad spacerowałile się dało po zmeczonych nogach i kregosłupie wrzasnełam dał za wygraną tylko na chwilę.
msb259 pisze:Upierdliwy to on jest napewno tylko te jego oczyska potrafią zauroczyć.Ta jego niespotykana zieleń .Moje koty mają oczy w kolorze miodu zielone jasne tylko jego mają taki intensywny chciło by się powiedzieć odblaskowy kolor ,w tych oczyskach człowiek może sie zakochac .Tak prawde mówiąc to duży kot a dupa straszna.
Babett_B pisze:Krótko mówiąc dupa z zielonymi oczami![]()
![]()
![]()
A że dupka miękka i puszysta, a oczyska piękne to się człowiek zakochuje
msb259 pisze:Dziadunio ma padaczkę tzn. padaczkę łózkowa- po jedzonku biegnie na łóżko coby Mania go nie ubiegła rozwala swoje szanowne dupsko i udaje cwaniak że śpi.Mańka sie wtedy wycofuje chociaż dzisiaj razem lezeli.Nie żyje jednak jak coś nie napsoci .Dzisiaj rano wsadził swój duży łep w pantofel syna jak rano weszłam to mnie zgred przestraszył myslałam że juz mam zwidy chodzacy kapeć? Zauważyłam jeszce to ,że on wcale nie jest czarny łapeczki ma koloru ciemnie czekoladyi śmieszny jak na takiego dużego kota cienki ogonek za to że mnie przestraszył powiedziałam mu że jest kocią pokraką i farsą kota niech nie myśli stary zgred że jest górą.A tak poważnie chyba pije więcej od innych moich kociastych i sika jak z cysterny wetka kazała go przyniesc jutro to zrobi badania .Może jestem histeryca ale lubię złośliwca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Dominka1, ewar, pibon i 40 gości