Niteczka 1 pisze:Gem, zmieniłam tekst o Pamirze, chociaż ten poprzedni jest bardzo chwytliwy i Pamir ma sporo odwiedzin na Allegro, nawet dostałam maila z Poznania z życzeniami szybkiego znalezienia domku

Nie wiem, jaki był ten poprzedni. Jeśli taki, jaki obecnie jest na pierwszej stronie tego wątku, to przywróć go, proszę.
Pamir to kilkuletni kocurek, który niestety stracił dom. Został oddany przez włascicieli z powodu alergi Pani domu. Jest duzym kocurkiem waży obecnie 4,8 kg ale ma jeszcze troszke do nadrobienia. Jest kotem charakternym i to on decyduje o tym kiedy będzie głaskany i kiedy bedzie sie przytulał. Bardzo piekny, duzy, biszkoptowo-biały kocurek szuka odpowiedzialnego domku.
Ten jest nawet lepszy, gdyż zawiera informacje o charakterze Pamira.
Sorry za zamieszanie, ale chodziło mi o to, żeby w opisie nie było nieprawdziwych informacji o poprzednich właścicielach. Okazało się, że życie kota wyglądało inaczej niż nam to przedstawiano.
Planowaliśmy dziś z Fioną dostarczenie Advocata dla Pamira na Warszawską, więc przy okazji możemy odebrać paczkę od Ani. No chyba że plany się zmieniły, Fiona?